Andrej Hryc bojující s akutní leukemií: První Vánoce po 12 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Andrej Hryc bojující s akutní leukemií: První Vánoce po 12 letech

S dcerou Wandou se vyfotil u stromečku.
S dcerou Wandou se vyfotil u stromečku. (Foto Instagram.com, ara)

Porušil slib, který si dal před 12 lety. Po tragické smrti syna Huga (†22) tři dny před Štědrým dnem se Andrej Hryc (71) zařekl, že nikdy nebude slavit Vánoce. Letos ale hvězda Kamaráda do deště změnila názor, už kvůli své nemoci.

Pro většinu lidí jsou to nejkrásnější svátky roku, slovenský herec by ale poslední měsíc v roce nejraději celý prospal. V prosinci přišel o otce, o maminku a přesně před 12 lety o syna Huga. Potom, co mladík překonal rakovinu varlat, byl jeho život tragicky ukončen tři dny před Štědrým dnem při hrozivé autonehodě. Jeho táta se z toho dodnes nevzpamatoval. Jak by taky mohl.

Tragická nehoda

„Prosinec kromě Vánoc přináší naší rodině i smutné chvíle. Je to pro nás měsíc velkých ztrát. Slovy se nedá popsat, co naše rodina v těchto dnech prožívá,“ popsala otevřeně Hrycova dcera Wanda (43), která je tatínkovi velkou oporou při boji s akutní leukemií.

Hryc promluvil o testech. Jak na tom herec je? A covid vzal Basikové lásku

Video se připravuje ...

Smutek na hřbitově

Snad kvůli jeho nemoci, která ho změnila k nepoznání, se rodina rozhodla dát Vánocům šanci. „U nás doma jsme je slavili po dvanácti letech prvně. Prvně jsem zdobila domácnost, prvně rozsvítila stromeček a prvně moje děti zažily kouzlo Vánoc, které jsem poznala já,“ svěřila se Hrycová. Kromě fotky štědrovečerní tabule a snímku s tátou u stromečku, ale zveřejnila i jeho emotivní fotku na hřbitově. Sedí na ní na kolečkovém křesle a dívá se směrem k náhrobku. „Byli jsme jim všem s tátou zapálit svíčku,“ dodala s tím, že to pro nikoho z nich nebylo lehké.

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.