Akutní leukemie Andreje Hryce (70): Sepsal závěť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Akutní leukemie Andreje Hryce (70): Sepsal závěť!

Andrej Hryc
Andrej Hryc (Foto: profimedia.cz, archiv)

Denně dostává transfuze krve, už čtyři týdny musí strpět náročnou léčbu v nemocnici. Slovenský herec Andrej Hryc (70) má totiž stejnou diagnózu jako zpěvák Karel Gott (†80). I když bojuje, jak mu jen akutní leukemie dovolí, raději už sepsal závěť!

Všichni ho znají jako silného muže, kterého jen tak něco nepoloží. Před několik týdny si ale z úst lékařů vyslechl šokující diagnózu, kvůli které je už čtyři týdny v nemocnici. „Mám se aktuálně velmi dobře. Tak víte, není to ideální, protože jsem v nemocnici a už to nemůžu vydržet. Čtyři týdny nevydržím ani v hospodě,“ řekl herec, kterého kvůli koronaviru nemůže navštěvovat ani dcera Wanda (42), ani manželka Veronika. Právě ta jeho akutní leukemii bere pochopitelně asi ze všech nejhůř.

Myšlenky na syna
Hryc, který hrál několik let i v seriálu Ulice, má tak hodně času přemýšlet. A jak přiznal, každý den mu utíkají myšlenky k tragicky zesnulému synovi Hugovi (†22), který zemřel při autohavárii. „Pro případ brzkého setkání s Hugem jsem napsal scénář tohoto setkání jako last will (poslední vůle, pozn. red.),“ přiznal otevřeně Novému Času herec. Na otázku, zda myslí skutečně závěť , řekl jednozna č - ně: »Ano.« Hvězda filmu Kamarád do deště zatím podstupuje podobnou léčbu jako zpěvák Karel Gott – lékaři mu pravidelně mění krev. „Celé dny ležím, mám tu u sebe telefon, počítač, sleduji zejména televizi. Nařídili mi hlavně hodně spát, tak se snažím. Velmi sleduji dění ve světě,“ vysvětlil.

Překvapivá diagnóza
Dva týdny se necítil ve své kůži a byl šíleně unavený, přesto tomu nepřipisoval velký význam. Potom mu ale zničehonic otekla noha, nakonec i ruka, manželka ho tak donutila vyhledat obvodního lékaře. „Ten ho po odběru krve a zjištění výsledků okamžitě poslal do nemocnice,“ prozradila jeho dcera Wanda. Nakonec se bohužel potvrdila vážná diagnóza – akutní leukemie. Herec byl okamžitě hospitalizován.

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 5. 2020 • 13:28

mord
jako vždy je mord mimo mísu.AHA neparazituje, když o tom Hryc sám vypráví.Nemusel o tom říct ani slovo .

mord
21. 5. 2020 • 05:53

Proč vy pisalkovska holoto tak rádi parazitujete na nemocích a smrti? A opravdu nemáte větší slovní zásobu než je "šokující" a mrazivé?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.