Andrej Hryc (†71): Mrazivé spojení s Gottem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Andrej Hryc (†71): Mrazivé spojení s Gottem (†80)

Na Andy Hryce dohlížela stejná lékařka jako na Karla Gotta
Na Andy Hryce dohlížela stejná lékařka jako na Karla Gotta (archiv Blesk)

Srdce slovenského herce a producenta Andreje Hryce (†71) dotlouklo včera nad ránem. Několik posledních měsíců statečně bojoval s akutní leukemií, podstupoval náročnou a intenzivní léčbu a prodělal transplantaci kostní dřeně. Bohužel ani to hvězdě Ulice, ve které ztvárnil postavu dominantního Borise Nekonečného, nepomohlo...

O smrti milovného otce veřejnost informovala jeho dcera Wanda Adamík Hrycová (43) prostřednictvím sociálních sítí. „Dnes ve 3:13 hodin mě opustil nejdůležitější muž mého života... poslední hodiny jsem ho držela pevně za ruku. Poslední slova, která jsem mu řekla, byla, miluju tě, a poslední slova, která on řekl, byla, také tě moc miluju,“ napsala Wanda, která už dříve řekla, že se tatínek po uzdravení moc těší na roli v jejím připravovaném filmu. „Sbohem, tati, děkuji ti za všechno, nic už nebude jako dosud,“ dodala zdrcená dcera ke snímku jejich držících rukou.

Dominika s Ivanou nekomunikuje, proč? Nemocný Hryc myslí na nejhorší. Sepsal závěť

Video se připravuje ...

S nemocí se pral jako lev od loňského dubna

Dva měsíce strávil upoután na lůžku a jeho sestra Bohdana mu i přes neshody, které mezi nimi panovaly, poskytla kostní dřeň. „Přátelé, zřejmě jsme vyhráli první poločas tvrdé hry. Díky, Bohdy,“ děkoval tehdy padouch Bureš z filmů Kamarád do deště. Vypadalo to, že se blýská na lepší časy, ale na podzim se Hrycův stav zhoršil. Zhubl 60 kilo, po předepsané léčbě začal mít dvojité vidění a prodělal zápal plic. „Prožil jsem nádherný život, dělal jsem práci, kterou jsem měl velmi rád. Vychoval jsem dvě nádherné děti, procestoval celý svět,“ bilancoval Andrej s tušením, že se stejnou nemocí, které podlehl i Karel Gott (†80) boj prohrává.

Rezková se rozešla. Slováčková nesmí k Patrasové. A vycházejí vzpomínky Gottové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.