FLÁM A KOCOVINA?! Letadlo přistálo bez Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

FLÁM A KOCOVINA?! Letadlo přistálo bez Gottové

Dominika Gottová se do Čech zatím nevrátila
Dominika Gottová se do Čech zatím nevrátila (David Kundrát, Tonda Tran, archiv)

Chtěla si dát život do pořádku, tak odletěla do Finska lepit vztahy se svým manželem Timem Tolkkim.  Dnes se měla Dominika Gottová (47) kvůli předání bytu vrátit. A ačkoli letadlo v Praze přistálo, Dominika v něm nebyla.

Leckdo by předpokládal, že tentokrát svá slova nejstarší dcera Slavíka myslí vážně a v Česku se usadí. Ostatně si zde našla byt, práci a chtěla začít znova. Zároveň se stala ostře sledovanou osobností, o kterou začala mít zájem jak česká, tak německá média. Její život na horské dráze chtěla zdokumentovat Česká televize v pořadu 13. komnata. V Německu ji zase přizvali na natáčení dokumentu o Karlu Gottovi (†80).

Takové měla Dominika plány a vypadalo to, že se zvedne jak pracovně, tak finančně. Jenomže pak z ničeho nic přišlo rozhodnutí odjet do Finska zrušit rozvod dvacetiletého manželství s Timem Tolkkim. Najednou se její plány v Česku začaly rozplývat, Dominika se totiž plánuje do Finska vrátit natrvalo.

Dominika a Tim žádají o sociální byt! A syn ochrnuté Ivanky Deváté dostal infarkt

Video se připravuje ...

V Česku ale musí zařídit pár nezbytných formalit, než se definitivně odstěhuje za manželem. Jednou takovou je i byt, který si pronajímá a musí ho v pořádku předat majiteli. Předpokládaný návrat Dominiky do Česka se měl konat dnes. Letadlo nicméně přistálo bez Dominiky. „Dominika nestihla let, měla náročnou noc s flámem a zaspala,“sdělil webu Expres.cz zdroj z blízkého okolí Gottové.

Dominika tak čeká na jiný let. Jakmile zde vyřídí vše podstatné, neplánuje se sem vrátit. Ačkoli pro ni ještě před půl rokem možný návrat k manželovi, jenž trpí bipolární poruchou, nepřicházel v úvahu, manželství nakonec šanci přeci jen dala. Otázkou zůstává, jestli je toto rozhodnutí skutečně definitivní.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
18. 11. 2020 • 18:26

Nepríde ani o týždeň do Prahy. Už si dajú výhovorku nájde,prečo nemohla prísť. V Prahe ju čaká vypratanie bytu,a to je pre ňu práca, a ak nezaplatila nájom 11/20 za byt,tak nepríde dupľom!

borka30
18. 11. 2020 • 17:55

Je docela možné, že letenku neměla koupenou. Peníze propila a teď nám sděluje, že z Finska létá jen 1 letadlo za týden.

rudne
18. 11. 2020 • 17:10

Kdy už se na ní konečně vy*erete, nikdo na tu kravku není zvědavý!!!!!

rydlo
18. 11. 2020 • 16:37

robin5// Chudinka Dominika nebyla ožralá, ale jak píše Plesk, měla z toho všeho nervíky, tak si musela vzít prášky na spaní a proto zaspala! U ní obvyklá kombinace - chlast a prášky. A jako na potvoru do Prahy prý to létá pouze jednou za týden, tak se o týden zpozdí, ale spíš musí někde vyloudit také na letenku, když už musela vyloudit od kamarádů peníze na živobytí, protože prý ve Finsku jsou na mizině. To asi moc velký honorář za ty její „knihy” nedostala, když už teď žebrá z Čech na jídlo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.