Hodně těžký kalibr! Vítězný trumf Dominiky proti Ivaně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hodně těžký kalibr! Vítězný trumf Dominiky proti Ivaně?

Dominika promarnila bydlení na první tři měsíce zdarma.
Dominika promarnila bydlení na první tři měsíce zdarma. (Foto: Marek Pátek, archiv Blesku)

Vytáhla další trumf proti své maceše Ivaně Gottové (44). Dominika Gottová (47) tvrdí, že si jí fanoušci jejího tatínka Karla Gotta (†80) postěžovali na ukázky z chystaného dokumentu Karel. 

„Stejně jako já se pozastavují nad tím, jakým direktivním tónem s mým tátou v ukázkách mluví. K tomuto bych ráda řekla, že jsem direktivní jednání vůči mému otci ze strany jeho ženy zažila několikrát. A dodnes se s tím nedokážu smířit,“ prohlásila Dominika. Vdova Ivana na její slova reagovat nechce. Dokument zamíří do kin ve chvíli, kdy je vláda znovu otevře.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
29. 11. 2020 • 22:17

Ještě jste mi neomlátili o hlavu moji trapnou hrubku ? Jak je tohle možný ? Tak si ji opravím já: "hezký.." Doufám, že jsem nikoho nevzbudila.. Dobrou noc !

lekno
29. 11. 2020 • 11:38

stoura : Vemte si na mne koště a do práce - hrdino ! Ale nevím, jestli by jste měli odvahu taky na všechny další cizince ve vaší vlasti - nejen na Slováky. To já bych Čechúm a Moravákúm nedělala u nás. Ty hezkí se Slověnkám totiž hodně líbí ..

stoura
29. 11. 2020 • 07:33

Pro Ewwa.: dobře jste to té osobě z východu napsala , ať si jede odkud přišla a tam může kafrat jak chce, hlavně ať si sebou vezme svoje soukmenovce, kterých je tu ažaž, už se nám serou do TV a já nevím kam všude!!! Rád bych věděl, kolik Čechů uvádí jejich pořady na slovačí v telce nebo v rádiu

Inka
26. 11. 2020 • 12:26

...co dělá a říká tato duševní troska a alkoholička mně nikdy nezajímalo. Bohužel v tomto má pravdu, jelikož jsme viděli pouze ukázky a ten její tón byl opravdu za hranou... když se už neudržela před kamerou, nechci slyšet mluvnickou rétorikou za kamerou...
Ovšem je pravda, každý si dovolí k druhému pouze to, co mu je dovoleno... takže: pěvec měl co chtěl a věřím, že sem tam když neposlouchal i přes držku...👎😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.