Lichtenberg o Gottovi: Rozhovor o vztahu s Ivanou a Karlem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lichtenberg o Gottovi: Rozhovor o vztahu s Ivanou a Karlem

Když se řekne Oldřich Lichtenberg (57), vybaví se muzikálovým fandům Divadlo Broadway na pražských Příkopech a plejáda ryze českých muzikálů s Kleopatrou v čele. Málokdo ale ví, že tento velký muž showbyznysu je vystudovaný doktor práv a s divadlem nikdy nechtěl mít nic společného.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

kristinn
25. 10. 2020 20:30

Bello, chudacik ubohy, namysleny.Si take nieco ako povedal Zmatkovic.: h#o#v#n#o na polici, tvariace sa, ze je lekvar....

-bello-
25. 10. 2020 18:15

to: kristinn
neber si " takých ako som ja na diskusiach " do úst.
Jednoznačně na ně nemáš!
Tečka!

kristinn
25. 10. 2020 14:29

bello, Ježišu Kriste, ty si fakt absolútne dezorientovaný človek s klapkami na očiach, ušiach, sebestredný, plný zloby a nenávisti k Ivane. Čo ti urobila, nebodaj si mala zálusk na Gotta a ona ti ho vyfúkla? Takých, ako si ty, na diskusiách človek ozaj málo stretne.

-bello-
25. 10. 2020 12:40

Děkuji AHA a Oldřichu Lichtenbergovi za tento článek !
Konečně vím, jak to bylo s tou " produkční " Ivanou Gottovou a proč to s českou kulturou jde z kopce.
Ona se prezentuje mj. i jako produkční. A Lichtenberg moc dobře ví, že v produkci byla jen jako holka k ruce!
Takže přeloženo: když si Gott nabrnknul v baru Ivanu , ta byla bez práce. Zdravotní sestru dělat nechtěla a " divadelní kurzy " z USA z jejího působení v au pair jí byly v Česku k ničemu, ba i 2 letý " milenecký " poměr s Douglasem tady nezabral! Potřeb ovala styky.A o ty v barech v té době nebyla nouze. Gott ji tedy uvedl na tu její vysněnou slávu červených koberců! Nejdřív ji upíchnul u Lichtenberga, protože dobře poznal, že ani jako křoví u něho na koncertech by to nešlo ( klidně do mě ! ) . Pak jí domluvil prkenné únavné 5leté její moderování v TV Prima a vrchol byla " role " v muzikálu , v kterém si Ivana .." splnila svůj velký sen . "
No dobrá, ale ten "sen" (pár výkřiků na jevišti) jí financovalo několik desítek diváků , kteří se stali povinně testrem toho, zda herecké, pohybové a verbální střevo se slavným jménem je schopno výkonu či ne!
Po 2 vystoupeních to " slavné jméno " samo (?) vzdalo !
A ještě něco:
Lichtenberg nezapomněl zmínit KSČ.
Fakt si ten trouba myslí, že se lidi nezeptají , že zejména na ONV by knížku vyžadovali.! Takže s KSČ to nebylo tak horký, ale Lichtenberg je GEROJ !Nebyl v KSČ a " prorazil !
. Ježíšikriste, to je materiál

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.