Trpká muka za zdmi Bertramky! Kydání hnoje na hlavu Ivany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trpká muka za zdmi Bertramky! Kydání hnoje na hlavu Ivany

Tisková mluvčí z Bertramky popsala bolest, kterou prožívali její ostře sledovaní zaměstnavatelé v době z nejtěžších. A je to fakt síla!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
25. 10. 2020 16:04

to: kristinn
prosím tě , co to tady meleš?Ty tady kopčíš opět " někoho, kdo s nimi byl v kontaktu " - a samozřejmě neřekne veřejně jediný křivý slovo proti " Gott Family" ?
Kolik ti je let a kolik tříd jsi vůbec vychodila?
Jsi na tom vážně až tak mizerně ?

kristinn
24. 10. 2020 15:36

To Bello:
kedysi si písala, že Ivana nikdy nepracpvala, alebo niečo podobné. Citujem Ti tu človeka, ktorý bol s gottovými v priamom vzťahu, poznal ich, nie tak, ako ty. Tu je jeho vyjadrenie:
A tak k nám přišla Ivana a zůstala několik let. Moc rád na spolupráci s ní vzpomínám. Zůstala u nás až do svého těhotenství. A to mi tehdy opravdu nedošlo – byla pro Karla skutečně osudovou ženou a následně velikou oporou v těžkých chvílích.“
Pohľadaj si, aká osoba to napísala a druhýkrát nedrístaj o Ivane nezmysly!

jity
24. 10. 2020 12:49

Nevím proč tady řešit život nějaké Ivany, nechte ji na pokoji. Dominika se uchlastá a kdyby ji dali dědictví tak to půjde ještě rychleji. Nikdo s nimi nežil tak nevíme jak to tam chodilo.

hanainge
24. 10. 2020 10:29

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková pro Karla Gott nic neudělala, protože chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a fotky v článku s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou taky jsou fotomontáže. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka i na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková se chovala jako d’abel! Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Karel Gott nikdy neměl leukémii, ale problémy s hlasivkami, žaludkem a měl zápal plic. Lidé mají pravdu, nechtít Ivanu Macháčkovou!

Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Infos1
24. 10. 2020 02:50

* úverové financování *

nabídka do 24 hodin s úrokovou sazbou 3%. Nouzové hotovostní pujcky se 100% zárukou

-- Whatsapp: +33 7 55 17 86 25
-- e-mailem 1 : paquet1@seznam.cz
-- e-mailem 2 : paqu­et1fi­nanci­al@gma­il.com


Dekuju

Uivatel_5485858
23. 10. 2020 21:14

-bello-
23. 10. 2020 20:45

to: BJELOUSEK
Prymulovi já fandím Odmítl spolupracovat s neschopným Adamem a s Babišem. A teď na něj Babiš hodí vše, co by mu jako premiérovi mohlo uškodit. Babiš má častá hysterická rozhodnutí. A i s Gottem - státní pohřeb na lafetě byl k smíchu! To vůbec nedomyslel.A ani odvolávání Prymuly kvůli roušce . On nikoho neohroziI. Jenže Babiš poslouchá vox populi.Ten je proti rouškám a omezením, protože je blbý. (matriál podobný Petře Paroubkový ).

-bello-
23. 10. 2020 20:43

Co se týče " hnoje " na Ivanu Gottovou, pak asi největší hnůj byl, když se provalilo, že s Gottem podsunuli dceři Dominice vzdání se dědictví. A uklidili věci tak, že v době "lymfatických uzlin" už mu na "Bertramce " (ani jinde ) nepatřila ani cihla - .A rozebírat zase, jak se Gottová starala je už trapný . Pořád jen a jen, jak je/byla obětavá Ivana.
Úplně se tam zapomnělo , že Gott byl taky původem chlap , nejen " břemeno " s doživotní péčí!
A tento "hnůj" si zorganizovali sami! Tak co chtějí?
Stolzová je pitomá, neumí to! Musí budovat image Ivany jinak.Ženský si většinou neberou chlapy, aby o ně pečovaly, berou si svoje lásky , své životní parťáky

kristinn
23. 10. 2020 20:12

A najviac toho hnoja na Ivaninu hlavu nakydala ta, ktora im obom v trapeni mala pomoct.Aj otcovi velmi, velmi zneprijemnila posledne chvile.Prizivnicka na jeho mene, nemakacenko a alkoholicka - nevydarena dcera Dominika...

BJELOUSEK
23. 10. 2020 13:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.