Hodně těžký kalibr! Vítězný trumf Dominiky proti Ivaně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hodně těžký kalibr! Vítězný trumf Dominiky proti Ivaně?

Vytáhla další trumf proti své maceše Ivaně Gottové (44). Dominika Gottová (47) tvrdí, že si jí fanoušci jejího tatínka Karla Gotta (†80) postěžovali na ukázky z chystaného dokumentu Karel. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
29. 11. 2020 22:17

Ještě jste mi neomlátili o hlavu moji trapnou hrubku ? Jak je tohle možný ? Tak si ji opravím já: "hezký.." Doufám, že jsem nikoho nevzbudila.. Dobrou noc !

lekno
29. 11. 2020 11:38

stoura : Vemte si na mne koště a do práce - hrdino ! Ale nevím, jestli by jste měli odvahu taky na všechny další cizince ve vaší vlasti - nejen na Slováky. To já bych Čechúm a Moravákúm nedělala u nás. Ty hezkí se Slověnkám totiž hodně líbí ..

stoura
29. 11. 2020 07:33

Pro Ewwa.: dobře jste to té osobě z východu napsala , ať si jede odkud přišla a tam může kafrat jak chce, hlavně ať si sebou vezme svoje soukmenovce, kterých je tu ažaž, už se nám serou do TV a já nevím kam všude!!! Rád bych věděl, kolik Čechů uvádí jejich pořady na slovačí v telce nebo v rádiu

Inka
26. 11. 2020 12:26

...co dělá a říká tato duševní troska a alkoholička mně nikdy nezajímalo. Bohužel v tomto má pravdu, jelikož jsme viděli pouze ukázky a ten její tón byl opravdu za hranou... když se už neudržela před kamerou, nechci slyšet mluvnickou rétorikou za kamerou...
Ovšem je pravda, každý si dovolí k druhému pouze to, co mu je dovoleno... takže: pěvec měl co chtěl a věřím, že sem tam když neposlouchal i přes držku...👎😂

fortun
19. 11. 2020 00:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
18. 11. 2020 14:15

Igor Chromčík : Ohľadom vášho príspevku na mňa tu v časti Komentáre toľko, že váš subjektívny názor o mojej sústavnej povýšenosti vám neberiem, žite si s ním. Nemáme zrejme odlišný názor len na tento "závažný" problém. Zrejme disponujeme rozdielnym vnímaním a hodnotením kolobehu života vo svete. Bello so mnou spájať nemusíte, osobne ju nepoznám rovnako ako vás. Ale neodsúdim ju kompletne tak ako vy a nebudem tvrdiť, že všetky jej príspevky sú povýšené. Občas sme mali medzi sebou odlišné názory na rozličné témy a riešili to v diskusiach. No niekedy aj ona napíše fakty, ktoré sedia a ja nikdy nebudem podporovať pokrytectvo s falošou. Fakt je, že Dominike G. bolo odobrané právo na jej dedičský podiel od otca, ktorý jej zo zákona patril. A na tento fakt nemá žiaden vplyv jej minulý a súčasný život, ani finančné dary zo strany otca v čase, keď žil. Ten rozdával dary aj iným.. Keby sa všetko, čo jej daroval - spočítalo : vždy by to bola nižšia suma než tá, ktorú by ona dostala po riadnom dedičckom konaní.. Možete to krútiť ako chcete, pravda vždy bude tá, že Dominike odňali jej dedičský podiel a menšou sumou v porovnaní s tým, čo dostať mala - ju umlčali..

-bello-
17. 11. 2020 22:22

Ivana je semetrika, to vím.Asi je to dědičný, její matka je to samý.Gott je časem měl obě doma, to by zdemolovalo i vola.

Nevím, jak až velké dluhy nasekali s Timem ve Finsku a nikdo neví co jim hrozilo. Otec Gott jí na zoufalou situaci řekl, dám ti 6 mil., ale nebudeš si dělat nároky , až tu nebudu.Ona podepsala a netušila, že by si mohla dělat nárok až dokonce z 1000 milionů, které v té době jeho majetek měl. A Gott dál roli milujícího taťky a fotil se s ní pro bulvár!
Když ne ze zákona, tak aspoň v závěti na levobočky myslet měl a určit, jakým způsobem bude realizováno, aby se nenarušil klid jeho současné rodiny. Hamižnost zvítězila, klidu nepřidala, s tím měl počítat taky!
Milan Drobný se kdysi na kamaráda Gotta naštval a o Ivaně prásknul co neměl. Pravdu ale měl.

lekno
17. 11. 2020 22:07

Ewwa : Obklad nepotrebujem. Myslím, že tebe by sa teraz viac hodil. A zmĺknem vtedy, keď to ja uznám za vhodné. Nauč sa ovládať, nie si vlastník tohto média..

jardavozembouchak
17. 11. 2020 21:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
17. 11. 2020 20:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
17. 11. 2020 19:00

mord : Posudzuješ povrchne, neuvážene a drzo. Tiež právnici či sociálni pracovníci sa starajú o peniaze druhých. Takže podľa teba sú takisto nuly, zoufalci, odpad a pakáž, čo ? Diskutujúci si tu možu vyjadriť svoj názor na to, ako dopadla Dominika ohľadom dedičctva.. Nie je na tom nič zlé. A aké majú oni životy, ako sa v nich cítia - o tom ty vieš veľké - rozfláknuté.. Odterigaj sa radšej k "svému" a výrazy, ktorými si sa tu prezentoval, uplatňuj na tých, ktorých poznáš osobne.. Nech ťa lepšie spoznajú..

amej
17. 11. 2020 18:58

Je to trapná a nenažraná závislačka. Co od ní jiného čekat?

mord
17. 11. 2020 16:58

Nuly a zoufalci se zajímají o peníze druhých. Klasika. Ulhaná šmudla bellmek a podobná pakáž, se starají o druhé, protože jejich životy jsou na podobné úrovní jako té alkoholičky. Svů k svému. Lidský odpad.

-bello-
17. 11. 2020 13:49

liana@...

lekno
17. 11. 2020 13:11

Presne, ako píše zdengregr .. Dominika je prvorodená dcéra Karla G. a napriek všetkým jej nedostatkom mala právo na spravodlivý dedičský podiel, ktorý jej patril zo zákona. Ten nedostala. Bola donútená pod nátlakom a v časovej tiesni podpísať lajster, že sa vzdáva ded. podielu. Dá sa pochybovať o právnej platnosti dokumentu, podpísaného za uvedených podmienok. A že jej otec prepísal už počas života väčšinu majetku na manželku a svokru - tiež hovorí o všeličom. Rozumnejším dôjde, ako sa veci mali a úsudok si nenechajú zahmliť sústavnou kritikou Dominiky. V Prahe pracovala, kým ju nevyhodili a určite nejaký úžitok z jej práce spoločnosť mala. Nehrala sa na domácu pani, ktorá potrebuje pre komunikáciu s verejnosťou platenú hovorkyňu..

mord
17. 11. 2020 13:01

To je opravdu těžký úder. Mrazivé a šokující. Ta socka začíná vypadat jako Ivanina babička

zdengregr
17. 11. 2020 12:05

Tak tak spravedlivé dědické dělení by mě taky naštvalo. Manželka polovinu, každé dítě pak čtvrtinu ze zbytku. Takže to, co dali Dominice je sprostá zlodějna. Kdyby dostala to, co jí patří, tak by do smrti nemusela nic dělat a žít si jako Kožený. Jenže další manželky a další děti vždy "zařídí", aby se na ty předchozí jaksi zapomnělo. Proto taky Karel umřel jako majitel garáže a bez koruny.

vigela
17. 11. 2020 11:00

Nechci být hnusná, ale mám dojem, že po H. Krampolové tu máme D. Gottovou. Taky ani jeden den bez zpráv o ní.

aveneta
17. 11. 2020 09:46

Zde je jasně vidět co dokáží peníze a vše ostatní jde stranou....každý jsme tu na tom světě dočasně a tak pochopit o čem je život v rámci pohody a využití toho času je pro mnoho lidí nepředstavitelné a ženou se za něčím co mají v hlavě....

janapi
17. 11. 2020 09:09

Jaký těžký kalibr? Ivana se o svého manžela a otce svých dětí dokázala postarat a nebýt její péče...tak Karel by zde skutečně již nebyl více let než nyní ten 1 rok. A že někdy třeba zvýšila hlas - nemohu soudit, ukázky jsem neviděla a asi to mělo důvod. Jak se však postarala ta roznožka na všechny způsoby - o svou matku? Proč třeba sebrala i tu polovinu pakatele - za který prodali ten mezonet - a nenechala jej matce na přilepšenou...když jí tolik miluje? Jenže chlast a špindíru ještě více! Tak ať netlachá-že jí známí volají...ti se začínají před světa znalou Dominikou zapírat! Poznali - jaká je to lhářka....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.