Expert se nelítostně opřel do Verešové: Potok plný sr*ček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Expert se nelítostně opřel do Verešové: Potok plný sr*ček!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Blesk:David Kundrát, Marek Pátek/Czech News Center)

Modelka na sobě tvrdě maká a na její postavě je to skutečně znát. Tělo má výstavní. Jenže přesto její snímek na titulní straně slovenského časopisu Maxim, ale zejména rozhovor s Andreou Verešovou (40), tvrdě rozcupoval bývalý šéfredaktor české mutace Pavel Vondráček. Slova volil opravdu nemilosrdná.

Vondráček, který si během svého působení ve zmíněném časopisu zakládal na inteligentním vtipu a určité úrovni, zřejmě při čtení interview s modelkou slovenského původu čelil extrémnímu vzestupu adrenalinu. „Typickým příkladem slovní hrůzy je rozhovor s bývalou modelkou Andreou Verešovou, v němž je tato otázka: Andrejko, víme o vás, že máte dobré srdce a věnujete se charitě. Hlavně dětičkám a rodinám v nouzi. Řekněte nám něco bližšího o této šlechetné pomoci,“cituje třeba dle webu Expres.cz pasáž, která mu doslova vyrazila dech.

Královna Špindlu Andrea Verešová: 

Video se připravuje ...

„Ano, tento podivný snobský časopisecký výplod úžasně naplňuje řeckou frázi panta rhei čili nevstoupíš dvakrát do stejné řeky. A pokud ano, nebude to už ta dravá svěží řeka, ale potok plný sr*ček,“nebral si v žádném případě bývalý šéfredaktor české verze na sociální síti servítky.

Uklízečka Verešová, Šebrle jako instalatér? Takhle řádí v pozvánce na taneční soutěž

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka
12. 11. 2020 • 09:03

Bello, Volopich je stejný povrchní dutohlav, jako je ona. K tomu majetku nepřišel inteligencí, žádnou nemá, má v hlavě stejné prázdno jako Andrea.

-bello-
11. 11. 2020 • 21:09

to: konvalinka34
ne, nemyslím, že jsou chytré.Já si naopak o všech, které to dělají a zůstaly u toho ( včetně těch " světových" a včetně i huhňavé Terezy Maxové) myslím , že jsou extrémně, extrémně blbé. Prožívat jako životní metu jak "vynesu " kožich od Fendiho je jen pro někoho. Jenže zde je článek o modelíně Verešové, dokonce Mgr. práv , která našla své uplatnění v předvádění spoďár

konvalinka34
11. 11. 2020 • 17:32

-bello- fakt myslíte, že ta pitomá je ona jediná? Ani jedna nevyniká chytrostí, a krasava Krai***á má dokonce jen základní vzdělání. Se divím, že aspoň ukončené.

-bello-
11. 11. 2020 • 13:56

Nevím o jaký rozhovor se jedná a Maxim mě nezajímá.Pustila jsem si video "Královna Špindlu Verešová " a jen jsem se smála. Verešová ... " nemá na lyžích ani zlato, ani karáty " (a možná ani " kandáty" ) a když domluvila bylo jasný, jak ubohou slovní zásobu ta modelína má. Dle mého inteltektuálně hnije a Volopich je divnej. když tohle doma snese. .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.