Smutná zpráva z královské rodiny: Definitivní konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutná zpráva z královské rodiny: Definitivní konec!

Mezi královskými páry panovalo viditelné napětí.
Mezi královskými páry panovalo viditelné napětí. (ČTK, Reuters)

Vydržet po boku Meghan je zhola nemožné? Takové jsou prý zkušenosti drtivé většiny těch, kteří se k ní dostanou o něco blíže. Vysoké nároky neunesla i jedna velmi důležitá osoba pro samotnou vévodkyni.

Pokud jde o služebnictvo vévodů ze Sussexu, nikdo se u nich příliš dlouho neohřál. Začalo to osobní asistentkou Meghan Melissou Tauaboti. A pak už mizel jeden za druhým. Důvod? Práce s Harryho vyvolenou údajně není nejjednodušší. Meghan odmítá konzervatismus a nutí do toho i lidi kolem sebe, kteří jsou ale na tradiční respekt a loajalitu zvyklí.

VIDEO: Královna Alžběta II. a její koně. Do sedla se svižně vyhoupne i ve svých 94 letech

Možná i z toho důvodu jí dala výpověď Samantha Cohenová, která přitom královské rodině sloužila dlouhých 17 let! Bývala jednou ze sekretářek královny Alžběty II. Ta si ji nemohla vynachválit. Jenže s Meghan zřejmě spojenectví navázat nedokázala.

Navzdory své pověsti má ale manželka prince Harryho zastání u řady celebrit. Mezi její obhájkyně patří třeba Kim Kardashianová. Ta zastává názor, že by od bývalé královské dvojice lidé neměli očekávat, že budou dokonalí. Co ale jednoznačně vyzdvihuje, jsou jejich dobročinné aktivity, díky kterým, podle jejího názoru, mění svět.

Meghan Markleová o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 10. 2020 • 08:46

nééééé, to je kakastrofa!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.