Polonahá Petra Hřebíčková: Do postele jí zpíval Kotvald! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Polonahá Petra Hřebíčková: Do postele jí zpíval Kotvald!

Při natáčení byla švanda, oba herci jsou profíci, a tak se ani nestyděli…
Při natáčení byla švanda, oba herci jsou profíci, a tak se ani nestyděli… (Foto herminapress.cz, reprofoto)

Zase ji svékli a polonahou  »přikovali« mezi lůžkoviny. Tentokrát si milostné scény Petra Hřebíčková (40) zkusila s Karlem Zimou (48) v komedii Štěstí je krásná věc. Aby toho nebylo málo, asistoval jim u toho Petr Kotvald (61).

Jediné, co dělilo jejich skoro nahá těla, byl úzký pruh látky a snad i spodní prádlo. Hřebíčková se Zimou se u toho ale královsky bavili. Filmování téhle milostné scény bylo totiž přeci jen v něčem jiné. Zatímco oni dva leželi v hotelovém pokoji na posteli, před nimi hýbal boky a zpíval Petr Kotvald. A to hit, který se svého času v roce 2011 vkradl do hlav všem, kteří si alespoň občas zapnuli rádio.

Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost:

Video se připravuje ...

Kluk z plakátu
„Je to fajn, jsou na mě strašně hodní, herci pěkní a je to vtipný,” pochvaloval si. „Předtím jsem byl trošku nervózní, neuměl jsem si to představit,“ dodal. A to ještě netušil, že Hřebíčková je jeho fanynka. „On byl strašně fajn a profesionální, zírala jsem na to jako blázen. Byl to samozřejmě bizár. Nemusela jsem hrát, že se směju. Jako sedmiletá holčička jsem měla samozřejmě doma Hložka s Kotvaldem. A teď mi tu zpíval do postele, kdo to zažije,“ vtipkovala Petra.

Štěstí je krásná věc vejde do kin už tento týden 27. srpna.

Výměna režisérů
Štěstí neměl při natáčení režisér Tomáš Svoboda (48), který natočil například komedie Hodinový manžel, Manžel na hodinu či Dvě nevěsty a jedna svatba. Po sedmi natáčecích dnech prodělal vážnou dopravní nehodu a kvůli následné zdravotní neschopnosti musel s prací na filmu skončit. Producenti Pavel Pásek a Igor Konyukov hned přizvali režiséra Jiřího Nováka (47), známého dokumenty či televizními seriály.

Herečka Petra Hřebíčková jako nevěsta na útěku? Proč se vyhýbá svatbě?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.