Otec dítěte Petry Hřebíčkové prozrazen: Bejvalku mu přebrala Langerová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otec dítěte Petry Hřebíčkové prozrazen: Bejvalku mu přebrala Langerová!

Matěj Dadák je otcem dítěte herečky Petry Hřebíčkové
Matěj Dadák je otcem dítěte herečky Petry Hřebíčkové  (Foto pro Aha! – Robert Vlk, showpix.cz, ara)

A je to venku! Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Petra Hřebíčková (35) čeká miminko s příslušníkem Policie Modrava Matějem Dadákem (39). Herec měl několikaletý vztah s dokumentaristkou Olgou Špátovou (31). Ta nyní žije se zpěvačkou Anetou Langerovou (28).

Představitelka majitelky svatebního salonu Olgy Drozdové prozradila, že je v tom, už před čtrnácti dny. Otce svého nenarozeného dítěte však úzkostlivě tajila. Teď je jasné proč! Nastávající tatínek Matěj Dadák byl totiž pět let přítelem Špátové. Přestože spolu plánovali dítě, Olga mu před třemi roky vzala kramle a utekla k Anetě.


Petra už před rokem potvrdila, že je v její blízkosti nějaký muž. Vztah s Matějem přiznala ale až nyní. „Zařizujeme společné bydlení,“ svěřila se herečka, které požehnaný stav náramně sluší. Její partner byl ale ohledně vztahu skoupý na slovo. „Nezlobte se, nechci nic kolem toho komentovat,“ řekl deníku Aha! herec.



Přečtěte si
humphrey.b
7. 3. 2015 • 10:46

Jo, je to dle všech jeho flusů ubohá nadržená socka, nemá ani na salám k chlebu z popelnice, souložil jednou - těsně po druhé světové, na dlaních má mozoly, a každý se mu pro smrad vyhne.

humphrey.b
7. 3. 2015 • 10:45

To je, co, všichni se páří a všichni mají peníze, jen ty jsi socka a žebrák a nevzrneš si nikdy v žovotě, tak si namaž mozoly na dlaních, najdi si v popelnici suché rohlíky a dál se dus závistí, blbe.

aurora45
6. 3. 2015 • 14:31

Pro amplituda: určitě čumíš na ordinace v ulici na cestě doů, viď, entelekente A sem chodíš zvracet svůj ubohý život A s kým obcuješ ty?

mord
6. 3. 2015 • 11:06

Ubožák jsi v prve řadě ty!! musíš mit hodně ubohý život a spoustu komplexů, že tady zvracis takové pitomosti o lidech které vůbec osobně neznáš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.