Hvězda Svateb v Benátkách Petra Hřebíčková: Čeká miminko! Otec je neznámý... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Svateb v Benátkách Petra Hřebíčková: Čeká miminko! Otec je neznámý...

Petra Hřebíčková je těhotná, otce dítěte tají.
Petra Hřebíčková je těhotná, otce dítěte tají. (Foto FTV Prima, ara)

Další slavná kráska je v tom! Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Petra Hřebíčková (35) je ve čtvrtém měsíci. „Těším se, těším se, těším se,“ svěřila se představitelka majitelky svatebního salonu Olgy Drozdové.Těhotenství bylo plánované, k početí ji donutil věk.

„Ano, hraji v seriálu i v divadle, ale taková situace mě provází naštěstí několik let, takže na vhodné období, kdy by těhotenství neohrozilo plynulý chod nějaké inscenace nebo seriálu, bych mohla čekat třeba do padesáti,“ svěřila se nastávající maminka. „Vzhledem k mému věku jsem se proto rozhodla nic neoddalovat. Myslím, že mnohem větší risk, než mít dítě v takovém pracovním vytížení, by bylo čekat,“ řekla herečka.

Těhotenství na ní sice ještě není příliš znát, ale scenáristé jsou už v pohotovosti. Petra Hřebíčková natáčení seriálu Svatby v Benátkách rozhodně nezkomplikovala, její těhotenství autoři zakomponují do děje. Jak, to ať se diváci nechají překvapit. Díl, v němž Olga zjistí, že čeká dítě, uvidí v květnu,“ řekl deníku Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký. A kdo další z českého showbyznysu je v očekáván a kdo porodil? Na to se můžete podívat v galerii!

Otec neznámý
Kdo bude šťastný otec a jestli plánuje svatbu, ale herečka úzkostlivě tají. Jediný
partner, o kterém se vědělo, byl režisér Jiří Vejdělek (42), se kter ým jistý čas žila.

Vybraná jména
Pohlaví dítěte Hřebíčková zatím neprozradila, ale jména už má vybraná dlouho. Před časem se Petra svěřila, že pro holčičku se jí líbí jméno Marie a pro kluka Jan.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.