Přiznání Petry Hřebíčkové: Propadla rozličným dietám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Petry Hřebíčkové: Propadla rozličným dietám!

Premiéra filmu Franta mimozemšťan: Petra Hřebíčková
Premiéra filmu Franta mimozemšťan: Petra Hřebíčková (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Dnes má postavičku jako lusk, ale... byly i doby, kdy hvězda komedie Sladký život Petra Hřebíčková (44) tvrdě zápasila s váhou. Herečka dokonce propadla všem možným dietám!

Cesta za vytouženou postavou byla těžká a herečka dlouho hledala vytoužený balanc ve stravě a v pohybu. „V minulosti jsem začala dost přibírat na váze, několik let jsem měla problém,“ šokovala. „Myslím, že to hlavně bylo vlivem antikoncepce, kterou jsem brala i kvůli zdravotním problémům. Hormony udělaly svoje, musela jsem to řešit,“ vysvětlila eXtra.cz. O jaké zdravotní problémy přesně šlo, ale neřekla. Kvůli přebytečným kilům se tak hvězda zbrusu nové komedie Matkav trapu uchýlila i k dietám.

Herečka Petra Hřebíčková: Takhle vypadá matka 3 malých dětí!

Video se připravuje ...

„Zkusila jsme opravdu mnoho diet. Ale zjistila jsem, že nejlepší dieta je buď se zamilovat, anebo nežrat, nepřejídat se,“ práskla s humorem trojnásobná maminka synů Šimona (8) a Mikuláše (6) a dcerky Marianny (2), které vychovává s hercem Matějem Dadákem (48).  Díky péči o tři ratolesti a nabitému pracovnímu kalendáři už se obejde bez pohybu i diet. Jíst a cvičit totiž vůbec nestíhá! „Zvládám se nepřejídat. Jsem opravdu vytížená, co se týče rodinných povinností, ani necvičím. Člověk vyběhne tak osmkrát denně schody, běží do školy a pak zase zpátky,“ uvedla herečka s tím, že nemá pořádně čas si ani sednout na gauč.

Je na roztrhání

Od začátku letošního roku už má za sebou tři velké filmové premiéry: humorné sci-fi Franta mimozemšťan a komedie Matka v trapu a Sladký život. Za sebou má také natáčení seriálu Táta v nesnázích a navíc jí můžete vidět v pražském Švandově divadle, kde dohrává představení Hamlet, v němž ztvárňuje královnu. A aby toho nebylo málo, chystá ještě cosi pro televizi Nova, o čemž zatím nemůže více mluvit. 

Podcast Maminka: Petra Hřebíčková o filmu Matky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.