Těhotná Petra Hřebíčková (35): Prasklo pohlaví děťátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Petra Hřebíčková (35): Prasklo pohlaví děťátka!

V sedmém měsíci těhotenství se pěkně zakulacuje.
V sedmém měsíci těhotenství se pěkně zakulacuje. (Foto: FTV Prima)

Termín porodu se neúprosně blíží! Hvězda seriálu Svatby v Benátkách Petra Hřebíčková, která je v sedmém měsíci těhotenství, už s partnerem hercem Matějem Dadákem (39), nakupuje výbavičku. A bude to nejspíš holčička, doma už mají červený kočárek. 

Přesto herečka pohlaví dítěte úzkostlivě tají. „Známe ho, ale říkáme to jen nejbližším,“ svěřila Petra, která se podle všeho co nevidět stane maminkou Marušky. Před časem se totiž nechala slyšet, že pro holčičiku má vybrané jméno Marie a pro chlapečka Jan.

Nastávající tatínek, kterého znají diváci TV Nova jako podporučíka Josefa Vítka z Policie Modrava, už přivezl domů dětskou autosedačku a zbrusu nový, červený kočárek. S tím pak na parkovišti zápasil dobrou půlhodinku. Snažil se ho narvat do kufru celý, než přišel na to, že ho musí nejdříve rozložit!

Nutno podotknout, že oba herci budou v rodičovských rolích nováčci, takže podobných situací si asi užijí plno... „Ještě se honem musíme pořádně vyspat, v klidu si číst, podívat se na film, odpočívat, protože až porodím, už se nikdy nevyspíme,“ tvrdila představitelka Olgy Drozdové ze Svateb v Benátkách.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.