Vendula Pizingerová: Nečekané překvapení v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula Pizingerová: Nečekané překvapení v rodině

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Blesk:Robert Klejch)

Zatímco jedno dítě nosí v bříšku, druhé se už připravuje na svět dospělých. Vendula Pizingerová (48) vyzradila novinku z rodinného života a mnohé šokovala.

 Vendule Pizingerové po sebevraždě Karla Svobody (†68) zůstal milovaný syn Jakub Svoboda (15), který se blíží k dospělosti. Kromě toho, že bude za chvíli řešit další měnění plínek, musí se Vendula soustředit i na Jakuba, který si vybral nečekané povolání. Mnozí by hádali, že se rozhodne pro kariéru v hudební branži, když je synem geniálního hudebního skladatele, nebo že bude tíhnout spíše k marketingu a managementu. Tato odvětví zase totiž musí ovládat jeho šikovná maminka během řízení Nadačního fondu Kapka naděje. Malý Svoboda se však takzvaně trhnul a podle Sedmičky se rozhodl pro zcela jiný obor – veterinu. Za pár let tak vaše milovaná zvířátka možná ošetří syn ze slavné rodiny. Držíme palce, ať se studium vydaří!

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost

Video se připravuje ...

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.