Děcko jako záruka šťastného manželství? Vendula Pizingerová má jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děcko jako záruka šťastného manželství? Vendula Pizingerová má jasno!

Vendula s manželem Pepou
Vendula s manželem Pepou (Instagram: Vendula Pizingerová)

Vendula Pizingerová (48) s manželem Pepou čekají prvního potomka. Podle tvrzení prezidentky Kapky naděje ovšem dítě zárukou šťastného manželství rozhodně není. Tak co tedy?

„Jsme manželé, takže jsme se o dětech bavili. Podle mě děcko žádnou zárukou šťastného manželství není. I když se říká, že pokud si chcete chlapa udržet, máte mu dát dítě. Ale neudržíte si nic, protože partnerství je o energii, zážitcích a o lásce. Sama mám hned několik kamarádek, které se snažily slepit vztah děckem, a ani jedné se to nepovedlo. Když máte normální, dobré manželství, tak potomek nehraje roli. Ale myslím si, že Josefovi se tím otevře nový obzor," odpověděla Vendula Pizingerová na otázku Blesku pro ženy, zda se nebála, že by se manželství mohlo v případě absence společného dítěte rozpadnout. 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
herecka
24. 6. 2020 • 04:58

Proč jí to nevěřím??? Nic proti Vendule nemám, dítě jí samozřejmě přeji, ale pořídit si je ke skoropadesátinám mi přijde krajně nezodpovědené a jsem přesvědčena, že si jen chce udržet mladého manžela. Dítě bude vycházet základku a ona bude ve věku jeho babičky, jak se bude dítě cítit??? Každopádně držím pěsti, ať všechno dobře dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.