ZÁKAZ PRO VENDULU: Válka s Ivanou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ZÁKAZ PRO VENDULU: Válka s Ivanou!

Vendulu prý nepozvala Ivana Gottová.
Vendulu prý nepozvala Ivana Gottová. (Foto ara)

Dříve tvořili nerozlučnou trojku, dnes je však vše jinak. Vdova po legendárním skladateli dle informací Blesku nedostala pozvánku na událost roku – tedy oslavu 80. narozenin zpěváka Karla Gotta. Jak je to možné? A proč měla zákaz vstupu?

„Na oslavu Karla Gotta mě nikdo nepozval… Proč? To netuším. Nikdy jsme si nic neudělali. A můj Karel pro něho v životě snad pár úspěšných písniček složil,“ pověděla již zmíněné redakci Vendula Pizingerová Svobodová (47), vdova po Karlu Svobodovi (†68). To, že zakladatelku Kapky naděje nikdo na oslavu Slavíkova jubilea nepozval, je o to zvláštnější z toho důvodu, že na akci nechyběl Svobodův syn z prvního manželství Petr Klein Svoboda (37).

Za vším hledej ženu?

Podle tajného zdroje za zákazem vstupu pro Pizingerovou může Gottova manželka Ivana Gottová (43). „Ve Vendule viděla vždycky velkou konkurenci. Myslím v tom smyslu, že dokázala Karla, ale i sebe a svou práci skvěle reprezentovat. To je podle mého názoru důvod, proč Vendula nebyla pozvána… Vždyť to celé organizovala Ivana! To bylo jasně znát z toho, že tam byla spousta jejích kamarádů, se kterými Karel neměl nikdy nic do činění a naopak tam scházela řada lidí blízkých jemu,“ pověděli tajné zdroje z hudební branže. Pokud je to pravda, je tato skutečnosti přinejmenším smutná…

 Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 7. 2019 • 07:17

rydlo
blbost.Měla být pozvaná!

boayznxmc@...
28. 6. 2019 • 10:52

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.