To už je přes čáru! Nechutné útoky na Vendulu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

To už je přes čáru! Nechutné útoky na Vendulu

Budeme čtyři, hlásí nadšená Vendula Pizingerová! S manželem (32) čekají dítě.
Budeme čtyři, hlásí nadšená Vendula Pizingerová! S manželem (32) čekají dítě. (instagram, archiv)

Stalo se to, co už asi nikdo neočekával. Vendula Pizingerová (48) oznámila přesně na První máj, že je těhotná. Její Instagram okamžitě zavalila lavina gratulací. Jenže se našli i tací, kteří neváhali jemně řečeno vyjádřit svůj názor na její věk.

Když si v únoru udělala těhotenský test, málem to s ní podle webu Blesk.cz praštilo. Miminko si sice s manželem Pepou přáli, ale zřejmě se neodvažovali příliš doufat. „Nemohla jsem tomu uvěřit a zároveň jsem měla strašný strach. Není mi dvacet, bude všechno v pořádku? Zvládnu to? Prostě desítky otázek. Ale pak jsem si řekla, že to tak má být a že si to prostě budu užívat. První tři měsíce jsem prozvracela a zároveň denně plenila cukrárnu, ale teď už je mi dobře,“ svěřila se v live streamu Blesku Pizingerová, která je právě čtyři a půl měsíce těhotná.

Po originálním oznámení pak zahltily její sociální síť radostné reakce. Jenže našli se i „rejpálci“, kteří mají zřejmě patent na život:  „Moc bych jí mimi přála, ale tak před deseti lety, teď už je to proti přírodě, ohrožení pro oba,“ napsala jedna ze sledujících. „Nejste už na to moc stará?“ dodala další. A pár jízlivých poznámek se ještě ve dva a půl tisících komentářích našlo.

„Samozřejmě že mě tyhle komentáře zamrzely, ale někteří lidé jsou zlí a bezcitní, ale to je dáno i tou anonymitou na sociálních sítích,“ je si vědomá specifického prostředí Pizingerová, která se tím naštěstí nenechala rozhodit.

Otevřený rozhovor těhotné Venduly Pizingerové! Kde otěhotněla, a bude to kluk nebo holka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.