Vendula Pizingerová (47): Lepí vztah zničený sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula Pizingerová (47): Lepí vztah zničený sexem!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Blesk:Martin Hykl)

Prožily spolu nejednu noc ve třech s Karlem Svobodou (†68). Po něm ale jedna druhou nemohla ani cítit a jak Vendula Svobodová (47) přiznala, chtěla Leonu Machálkovou (52) sprovodit ze světa. Léta jim ale obrousila hrany a jsou z nich kamarádky.

Takhle je spolu dlouho nikdo neviděl – spontánně rozesmáté a zabrané do hovoru. Znesvářené blondýnky, které si před lety vjely do vlasů kvůli jednomu muži, byly v Divadle Spejbla a Hurvínka jako vyměněné. Dokonce svolily a společně se vyfotily. Otevřená válka se mezi nimi rozhořela kvůli zesnulému hitmakerovi. Vdova Vendula totiž po jeho smrti před vydáním své tehdejší knihy otevřeně popisovala, jak si dopřávaly sex ve třech. Jenže popisovala i věci, které by žádná žena nechtěla zažít.


Tohle bolelo...


Například tvrdila, že když se na chvilku s dcerou Klárkou (†5) trpící leukemií prý vrátila z nemocnice domů, nečekala ji jen manželova náruč. „Mám pro tebe překvapení,“ řekl jí údajně doma skladatel a zavedl ji do ložnice. Tam už v posteli kralovala Leona. Vendula tak měla pocit, že se zblázní. Brečela, trápila se, nic nepomohlo. „To jsi ty, kvůli který maminka v noci pláče. Nemám tě ráda,“ pustila se prý jednou do Leony i nemocná Klárka.


Jenže tím to nemělo skončit. Milenecký poměr údajně poté pokračoval a podle Venduly ji pak Svoboda nutil k erotickým hrátkám ve třech. „Před lety jsem chtěla Leonu zabít,“ říkala Svobodová.


Odpuštění


To se pochopitelně ale vdově po Bořku Šípkovi (†66) dotklo a bránila se. „Vím, že za tím vším je Vendula, která si dělá reklamu na chystanou knihu. Hází na mě špínu. Společné dovolené iniciovala vždy ona. Vendula nikdy nebyla ponižovaná chudinka. Exkluzivní cesty a požitky byly její vášeň, vybírala destinace i společnost,“ uváděla ve svém prohlášení Leona.


Když se pak obě krátce nato potkávaly na jednom jevišti, pořádně to mezi nimi skřípalo. Naštěstí kamarádský vztah poničený sexem nakonec dokázaly stmelit. „Co bylo, to bylo, už jsme si vše vyříkaly,“ tvrdí vdova po hitmakerovi, která obnovila zpřetrhané kamarádské vztahy s Machálkovou.

Vdova po Karlu Svobodovi (†68) Vendula: Proč ji Gott nepozval na narozeniny?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.