Dejdar se zastal Pizingerové a pustil se do státu! O co jde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dejdar se zastal Pizingerové a pustil se do státu! O co jde?

Dejdar se zastavil Pizingerové.
Dejdar se zastavil Pizingerové. (Foto ara)

Ne všichni oblibují vdovu po legendárním skladateli Karlu Svobodovi (†68). Pro některé je prý Vendula Pizingerová podvodnice, která si bere do kapsy peníze pro Nadační fond Kapka naděje. Tato nařčení netrápí jen samotnou zakladatelku nadace, ale i Martina Dejdara, který se Venduly zastal.

„Na Vendulu Svobodovou může mít každý svůj názor, na to mají lidi právo, ale když přijdete do motolské nemocnice a slyšíte ty doktory a všechny ty, kteří tam pracují, co pro ně pomoc od Kapky naděje znamená, tak ať si každý myslí, co chce ale hlavně ať si každý sáhne do svědomí, co pro koho druhého kdy udělal,“ zastal se Venduly Pizingerové Martin Dejdar, který před časem začal s Nadačním fondem Kapka naděje více spolupracovat. Dejdarova žena Daniela s nadací spolupracuje už řadu a tak je určitě ráda, že se Martin za Vendulu postavil a vychválil její práci. Známý herec, dabér a moderátor vymýšlí nejrůznější charitativní akce, kde se pro fond vždy vyberou krásné částky.

„Každá koruna je dobrá. Bohužel to slýchám dnes a denně. Na sociální služby není, ale budeme mít bezva toastový chleba. Super… Jenom slyšíte: ,Kdyby nebylo Kapky naděje, nebudeme mít tohle, nebylo by tohle…‘ To si říkáte, jak je tohle možné? Když si spočítáte, kolik je tu lidí, kolik platíme ročně na sociálním pojištění, to si říkáte, dop*dele, kde ty peníze jsou?! To je motor, který nás žene,“ rozčílil se v rozhovoru pro časopis Sedmička Dejdar. Souhlasíte s ním?

 Martin Dejdar na pohřbu Jiřího Stránského: Dal mi životní roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tknbtdanc@...
2. 7. 2019 • 02:14

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

defakto
1. 7. 2019 • 20:35

... když s Vendulou spolupracuje Dejdarova žena , bodejt by se jí nezastal , asi se na Kapce naděje všichni hezky přiživujou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.