Vendula v zajetí pověr? TO NOSÍ SMŮLU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vendula v zajetí pověr? TO NOSÍ SMŮLU!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Story)

Pod srdíčkem nosí již třetí miminko a jako ostřílená maminka by tak podle mnohých měla být v klidu, a to i přes ten fakt, že jí první dítě zemřelo a mezi druhým a třetím miminkem bude patnáctiletý rozdíl. Vendula Pizingerová je sice často nad věcí, i tak však věří na pověry a nechce se třetím dítětem nic podcenit.

Těhotná Vendula Pizingerová (48) je štěstím bez sebe. Poté, co oznámila další budoucí přírůstek jen září a pro mnohé ženy je velkou inspirací. Její nejbližší připravili pro Pizingerovou a její miminko „babyshower“, což je oslava pořádaná před příchodem miminka. Oslavkyně vždy dostane od milovaných spoustu dárků pro děťátko a užije si před příchodem nové lásky pořádnou legraci. Vendula získala od kamarádek pořádnou výbavičku, avšak s kočárkem nastal velký problém. Zakladatelka Kapky Naděje totiž věří na pověry. „Nemá být doma, to nosí smůlu. Barvu neprozradím. Pohlaví zná jen manžel, tchyně a pár mých nejbližších,“ pověděla o kočárku Pizingerová.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky!

Video se připravuje ...

Vojta Kotek měl po nehodě skončit v nemocnici! A těhotná Pizingerová terčem úchylů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.