Těhotná Vendula Pizingerové: Nečekaná reakce syna Jakuba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Vendula Pizingerové: Nečekaná reakce syna Jakuba!

Vendula se svým synem Jakubem.
Vendula se svým synem Jakubem. (Herminapress)

Když Vendula Pizingerová oznámila, že ve svých 48 letech čeká s manželem Josefem (32) miminko, všichni blízcí jí k tomu gratulovali. Jen syn Jakub (14), jehož měla s hitmakerem Karlem Svobodou (†68), zpočátku zrovna radostí do stropu neskákal.

V půlce těhotenství se rozhodla jít s pravdou ven a na sociálních sítích na Prvního máje oznámila, že budou čtyři. Reakce byly vesměs pozitivní. „Já mám výhodu, že mám mladou tchyni, tak ta je nadšená. Pepova babička i moje sestřenice a všichni už se teďka tahají o hlídání a dítě ještě není ani na světě. A Kuba je už taky rád. Teda nejdřív říkal – panebože, mami, to není možný!“ prozradila Vendula ve včerejším Showtimu na CNN Prima News.

„Ale věřím, že budeme šťastná rodina a že všechno dobře dopadne,“ dodala. Jestli to bude holka, nebo kluk, zatím neví. ,,Celá rodina si přeje holčičku. Kromě mého muže a mého syna,“ řekla prezidentka Kapky naděje se smíchem.

Vendula Pizingerová strach o syna! Karanténa mu komplikuje budoucnost:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
7. 5. 2020 • 06:46

Ano to je dobrá zpráva ! Jinde mimo EU mají děti jak smetí Naše prababičky měly v 45 letech nejmladší z 5 děti Zázrak to je .Ať se daří vsem

reflexx
5. 5. 2020 • 13:05

Dříve nebylo neobvyklé, že ženy rodily, dokud byly plodné. Ku příkladu Sklenaříková byla ve stejným věku prvorodička, Vendula bude rodit potřetí. Tak proč jí nepřát radost a štěstí, obzvlášť jestli otěhotněla přirozenou cestou.

aveneta
5. 5. 2020 • 10:19

Přeji Vendulce ten nový život s mladšm partnerem i to mimčo...
Prostě zázraky se dějí a otěhotnět v 48 letech je takový zázrak. Ona má vše do budoucna zabezpečené, tam nehrozí že se nemá kdo o potomka postarat v budoucnosti tak

DWEI
5. 5. 2020 • 06:25

Přejeme ať vše dobře dopadne a narodí se zdravé a usměvavé miminko, které bude hýčkané a milované všemi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.