Vendula odkryla karty: Manžel si vaří sám, syn zuří ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula odkryla karty: Manžel si vaří sám, syn zuří ...

Vendula Pizingerová s rouškou
Vendula Pizingerová s rouškou (Instagram)

Současná karanténa je pro mnohé páry velkou zkouškou vztahu. Zatímco pro některé skončí rozvodem, Vendula Pizingerová (48)  si manželem Josefem vztah užívá i během neplánovaných "prázdnin".

Koronavirus jim překazil dovolenou na Islandu, přesto si Pizingerová s manželem neválí šunky doma. Vendula má hodně práce s nadačním fondem Kapka naděje, Josef pracuje na střídačku doma nebo ve firmě.

„Mám hodně práce s Kapkou, manžel ve své firmě a navíc teď rýsuje tělo, takže si sám vaří odlehčená jídla. Kuba je ve svém pokoji, kde se, doufám, učí. Hodně chodíme do lesa se psy, nebo jsme na zahradě, kde už můžeme opékat vuřty. Se sousedy na sebe máváme přes plot, bavíme se, co je nového a na dálku si ťukáme sklenkami,“ svěřila se dle Blesku Pizingerová.

Ze zrušené dovolené jsou zklamaní nejen manželé, ale také Pizingerové syn. „Těšili jsme se na nová místa, ale víc se těšil Kuba, který měl zůstat doma. Asi měl v plánu mejdany,“ řekla Blesku.

Součaná situace není lehká pro nikoho z nás, některé z kamarádek Pizingerové se natají tím,  že karanténa buď skončí rozvodem, nebo porodem. „Mám to stejně, ale aby ten porod neproběhl u někoho jiného, třeba u syna,“ směje se na celé kolo Vendula. 

Vendula Pizingerová utopená v květech. Róbu dvakrát vynesla a jde do dražby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.