Pizingerová promluvila o závislosti: Manžel řekl »NE«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pizingerová promluvila o závislosti: Manžel řekl »NE«!

Vendula Pizingerová
Vendula Pizingerová (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl)

Vendula Pizingerová (47) působí jako ženská do nepohody. Se svým manželem se vrhla na nové výzvy a nedávno s ním vyrazila na náročnou trekovou dovolenou. I když ji mnoho lidí čím dál častěji potkává ve sportovním či ležérním oblečení, stále se ráda vyfikne a vyrazí mezi lidi jako elegantní dáma. Jak to má s krášlením a co si myslí o estetických operacích?

„Můj manžel není otevřen vylepšením. (smích) Věřím, že to co nejdéle nebude člověk potřebovat… Některé holky vypadají jako přes šablonu. Jsou si dost podobné. Myslím, že je to otázka závislosti. Ti lidé chtějí být čím dál víc dokonalí. A na světě přitom není dokonalé vůbec nic,“ pověděla idnes.cz Pizingerová, dříve Svobodová.

„Jak kdy. Člověk na to musí mít náladu. Už jsem pochopila postupem času, že vždycky, když se to blíží a musím se rozhodovat, co na sebe, líčit se a podobně, tak se mi nechce. Ale ve finále, když to všechno uděláte a jste pak tady, tak je to vlastně fajn,“ odpověděla Vendula na otázku, zda je obecně spíše typ, který upřednostňuje pohodlné oblečení, nebo se naopak občas ráda dokonale upraví.

Vendula Pizingerová utopená v květech. Róbu dvakrát vynesla a jde do dražby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 2. 2020 • 08:56

Ano...ona je i vizuelně starší než její partner o tom není pochyb, ale pukud si rozumějí duševně je věk nepodstatný...

Helic
14. 2. 2020 • 06:51

Je vážně odporná, babochlap. Horo­vá,Svo­bodo­vá,Au­š, Píčingerová ... a kdo bude další pánové ???

mbmb
13. 2. 2020 • 13:55

velmi zestarla a je jak Mama Pitzigera .hluboky chlapsky hlas a jeji smich-tragedie .Ani myslivecke fousy nepomaji manzela udelat starsiho.-Ruzove vlasy, leskle liceni no je to manda, tlusta k tomu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.