Smutek dcery nejbohatšího Čecha: Kellnerové nepomohly ani miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutek dcery nejbohatšího Čecha: Kellnerové nepomohly ani miliony

Anna Kellnerová zatím zpět do sedla nemůže.
Anna Kellnerová zatím zpět do sedla nemůže. (Pavel Mazáč (Sport))

Pád na madridském kolbišti a zlomenina stehenní kosti v letošním květnu způsobily, že Anna Kellnerová (22) nebude moci závodit na elitní parkurové Prague PlayOffs, která se koná za měsíc v O₂ aréně. Ačkoliv měla být hlavním lákadlem.

Když oznamovala, že v důsledku poúrazového stavu nebude moci soutěžit, tekly jí po tvářích podle Blesku slzy. „Dala jsem tomu opravdu všechno. Pracovala jsem se všemi doktory, co to šlo, doufala jsem, že to stihnu. Nemůžu teď bohužel ani jezdit. Bolest se při zátěži vrací, nejsem schopná to vydržet,“ popisovala smutně a neubránila se pláči.

Zlomenina ji bohužel připravila i o naději na olympiádu v Tokiu v roce 2020. „V kvalifikaci se sbírají body  po celý rok a já na jeho větší část vypadla. Snad to vyjde příště,“ utěšuje se dcera českého miliardáře, která sama říká, že její velké štěstí tkví v tom, že je ještě mladá.

Přesto letos dle svých slov v O₂ aréně chybět nebude, i když nemůže soutěžit. „Program je narvaný vším možným. Je to spojení sportu a show. Kdybych byla dítě, tak bych si nepřála nic jiného než přijít na tuhle akci. A vlastně i jako dospělá,“ dodala smířlivě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.