Vendula Pizingerová: Podivné zranění hlavy v autě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Pizingerová: Podivné zranění hlavy v autě

Cenu Ď si za pomoc nemocným dětem zaslouží.
Cenu Ď si za pomoc nemocným dětem zaslouží. (Foto Aha! – Michal Protivanský, Instagram.com, ara)

Po tvářích se jí koulely slzy jako hrachy. Už podruhé za poslední dobu. Když Vendula Pizingerová (47) přebírala za svou dlouholetou pomoc nemocným dětem cenu Ď, byly to slzy dojetí. Před pár dny jich ale pár uronila bolestí. O tom vypovídala boule velikosti tenisáku a rána na čele. Co se jí, proboha, stalo? Někdo ji snad napadl?

Prezidentce nadačního fondu Kapka naděje to ten večer na jevišti Nové scény Národního divadla slušelo. Jedinou vadou na kráse byla ošklivá »díra« v hlavě, kterou se nepodařilo zakrýt ani sebelepší maskérce. Podivné zranění vyvolalo řadu nejzběsilejších konstrukcí o svém původu. Snad ji nikdo nenapadl, děsili se diváci. Zřítila se snad někde do rokle při dobrodružných toulkách, které podniká se svým manželem? Ani jedno, ani druhé. Tu ošklivou ránu si přivodila sama!

„Po návratu z Gruzie jsem nešťastně parkovala,“ začala s vysvětlováním pro deník Aha! a pokračovala: „Při výstupu z auta jsem si dala dveřmi perdu do hlavy, protože tam bylo málo místa.“ A každé dveře automobilu mají nějakou tu ostrou hranu. Nevinné zabouchnutí, trocha nešikovnosti, stísněný prostor - a na čele se objeví krvavý šrám.

Do dovolené by měla být v pořádku. S manželem Josefem Pizingerem (31) chtějí v létě ještě do Kazachstánu. Pojede i čtrnáctiletý Jakub, kterého má Vendula z prvního manželství se zesnulým hitmakerem Karlem Svobodou (†68).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.