Monika a Pavel Trávníčkovi: Proč nechtějí druhé dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Monika a Pavel Trávníčkovi: Proč nechtějí druhé dítě?

Pavel a Monika Trávníčkovi dalšího potomka neplánují.
Pavel a Monika Trávníčkovi dalšího potomka neplánují. (Foto Herminapress.cz)

Všichni jim pořád dokola pokládají tu samou otázku – kdy bude další Trávníček junior. Manželé Monika (34) a Pavel (69) Trávníčkovi o dalším dítěti ale nechtějí ani slyšet. Syn Maxík (3) jim totiž dává pořádně zabrat!

Temperamentu podědil po nich po obou – ve třech a půl letech chvilku neposedí a nestydí se ani vyběhnout za tátou na jeviště. „Ano, zdá se, že je chytroučkej, ale i temperamentní,” potvrdil Aha! unaveně Pavel Trávníček. „Je ve věku, kdy to dítě si myslí, že svět je tady kvůli němu a ono je to obráceně, ale to ještě neví. Chce všechno hned a okamžitě. Snažíme se mu splnit to, co si zrovna umane, jako každý rodič,” vylíčil v hotelu Chateau Šanov, kde měl vystoupení na soustředění Muže roku.

Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci

Video se připravuje ...

Chvilka klidu

Jakmile ho roztomilý rošťák viděl s mikrofonem, nechtěl zůstat sedět mámě na klíně a hned běžel za ním. Vůbec se nestyděl. Bylo vidět, že mámu a tátu pořádně prohání. „Starším rodičům, jako jsem já, nezbývá, než stát opodál a sledovat, jak to dopadne. A věřit, že ho nepotká koronavirus,” vtipkoval Trávníček. Ani máma ho ale z vystoupení nepřivolala.

Další dítě ne

Možná proto nechtějí zatím o dalším dítěti ani slyšet. „Už se mě na to ptalo spoustu lidí, ale je to živý dítko, který se má čile k světu a vydá za tři, takže nám rozhodně stačí. Vidíte to sama, jak je aktivní. Myslím, že při jednom zůstaneme,” povzdechla si Monika.

Najali si chůvu

K ruce tak mají manželé nejen babičku s dědou, ale i chůvu. „Teď jsme zase nastoupili do pracovního koloběhu. Fungují bezvadně babička s dědou a máme chůvu, takže to máme vymyšlené. Nechtěla jsem nikoho cizího, máme známou, Pavel se s ní zná léta letoucí, takže to je super,“ dodala na soustředění Muže roku.

Zdrcený Trávníček na pohřbu Vorlíčka (†88): Byl to můj táta...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
1. 8. 2020 • 06:55

Vše má v přírodě svůj čas Ale někteří si myslí že budou vládnout těmto přírodním zákonům.Stary princ prostě nezvládá dítě,pak i mladou ženu a nakonec vše dopadne jako u Gotta ,sice chtěl být stále mlád ,no nevyšlo to.Manzele mají být mladí a vitální a ne důchodci!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.