Očistec Pavla Trávníčka: Tohle nemůže dopadnout dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Očistec Pavla Trávníčka: Tohle nemůže dopadnout dobře!

Pavel Trávníček se má co ohánět.
Pavel Trávníček se má co ohánět. (Marek Pátek)

Pohádkový princ Pavel Trávníček (68) už roky žije s o třicet pět let mladší Monikou Fialkovou (33), s níž má dvouletého syna Maxmiliána. Jenže mladá žena a malé dítě něco stojí. A tak je herec poslední dobou hotovým štvancem.

Hodně vydělat, starat se, být rodině k ruce. To je pořádná fuška i pro mnohem mladší tatínky. Pavel Trávníček je tak podle webu Našehvezdy.cz  v současnosti pod poněkud nesnesitelným tlakem. Peníze honí, jak se dá. Ale kvůli extrémnímu pracovnímu náporu si ho zase rodina moc neužije. Navíc ani finančně to prý není zrovna velká sláva.

Jeho divadlo, v němž se ujal režisérské role, totiž údajně žádným zlatým dolem není. Na lístky se tu fronty rozhodně nestojí. Příjemnou finanční injekcí proto pro herce určitě je hlavní role krále v divadelní show Tři oříšky pro Popelku. Naplánováno bylo více než čtyřicet představení, něco už je odehráno, a za jedno vystoupení podle webu Našehvězdy.cz herci dostávají deset až třináct tisíc.

To sice není tak špatné, jenže to znamená, že se Pavel Trávníček doma nějakou dobu moc neohřeje. A právě to může paradoxně jeho manželce brzy dost vadit, protože finanční polštář je sice skvělá věc, jenže jí to manžela nenahradí. Aby nakonec herec, který si měl v jeho věku už užívat spíše poklidné role dědečka, brzy tzv. nesplakal nad výdělkem! Dá se takový nápor v jeho věku vůbec ještě ustát?

Pavel Trávníček o tom, jak si s manželkou užívají chvilky pro sebe: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reflexx
24. 1. 2019 • 17:44

Trávová je taková šereda, že by to snad měli využít ve filmu. Stará mladá bez špetky vkusu. Hodně lidí má špatnej xicht, ale v kombinaci s děsným účesem a šílenejma hadrama... A Trávova hena na řepě komentář ani nepotřebuje.

DWEI
23. 1. 2019 • 22:43

Mnohokrát se o něm psalo jako o sběrateli veteránů, tak se nějaký prodá a je to.... Pavel Trávníček se rozhodně hodnit nemusí!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.