Trávníček přemýšlí o smrti: Z jeho slov mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trávníček přemýšlí o smrti: Z jeho slov mrazí!

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (Foto TV Barrandov )

Pavel Trávníček (68) přiznal, že s rostoucím věkem si čím dál více uvědomuje, že tu nebude věčně. Herec si stárnutí všímá o tom více, jelikož vychovává syna Maxmiliána (2,5), který mu roste před očima.

Legendární princ ze Tří oříšků pro Popelku prozradil, že o pomíjivosti lidského života uvažuje čím dál víc. „Od určitého věku o tom asi přemýšlí každý. Po padesátce je hranice, kdy většinou chlapi zjistí, že nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně, a že všechno má svůj čas,“ řekl dle týdeníku Sedmička Trávníček.

„Z toho se leknou, pak se oklepou, řeknou si, že život jde dál – nicméně ta myšlenka už v hlavě je, takže někteří, kteří se hodě bojí smrti, se třeba zničehonic stanou vzornými křesťany. Já si myslím, že začnou být bigotní, že mají strach ze smrti, protože zdravý, silný člověk to neumí přijímat. Ani ve snu ho nenapadne, že by mohl být jednou konec všeho, že potom už není nic,“ pokračoval herec.

Vedle dětí si lidé často více uvědomují, jak rychle čas plyne. Pro Trávníčka je syn spolehlivým barometrem, s nímž si uvědomuje, že se bohužel nedožije jeho mládí. „Je to velká radost a děti ti signalizují to tvoje omezení, protože rostou, rostou a ony tady budou, ale ty už ne,“ dodal dle Sedmičky herec.

 Pavel Trávníček s manželkou na Fantomovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
17. 8. 2019 • 14:36

Ta lítost, že se něčeho nemůžeme dožít, by ovšem nebrala žádného konce. Nedožijeme se zřejmě zralého věku svých vnuků/ většinou/ a dospělých pravnuků už sotva. Jsou tací, když měli děti brzy a pak ještě dožijou stovky....Kéž by to bylo vždy štěstí a nikdo by dlouhého života spíše nelitoval.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.