Trávníček na záletech? Tajné schůzky s blondýnou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trávníček na záletech? Tajné schůzky s blondýnou

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (Foto Aha! – J. Poláček, M. Pekárek, ara)

Je sice ženatý, ale v posledních dnech se Pavel Trávníček (68) velmi často schází se sexy blondýnou! Fotoreportéři deníku Aha! ho zastihli v centru Prahy s operní zpěvačkou Terezou Mátlovou (44), které se velmi dvořil.

Setkali se u Galerie Mánes a pokračovali do blízké cukrárny, kde strávili asi hodinu. „Nešlo o žádné zálety, prosím!“ zdůraznil nám herec, když jsme ho oslovili. „Připravuji právě nový muzikál Zasněžená romance a s Terezou jsem jednal o jejím účinkování,“ dodal. Swingový muzikál vznikl na motivy stejnojmenného amerického filmu z roku 1941 a premiéru bude mít 15. listopadu v Severočeském divadle v Ústí nad Labem. Po novém roce se pak přesune do pražského Divadla Broadway.

„Původně měla hrát hlavní roli Yvetta Blanarovičová, ale z časových důvodů to nepůjde. Proto jsem oslovil Terezu Mátlovou a jsem rád, že moji nabídku přijala,“svěřil magazínu Aha! TV Trávníček.

Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.