Pavel Trávníček: Tohle by si ke své ženě nikdy nedovolil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Trávníček: Tohle by si ke své ženě nikdy nedovolil!

Pavel Trávníček s manželkou Monikou.
Pavel Trávníček s manželkou Monikou. (David Kundrát)

Náš nejoblíbenější pohádkový princ Pavel Trávníček (68) se kromě herectví věnuje také režii. V jeho divadle působí i jeho manželka Monika, kterou by si dle svých nikdy nedovolil režírovat.

Trávníčka má veřejnost zafixovaného jako prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku, přesto vyniká i ve své vlastní divadelní společnosti, ve které působí nejen jako herec, ale také jako režisér a dramaturg. „V Čechách musí být režisér kruťas. Nebo se to aspoň tak traduje. Evald Schorm, u kterého jsem jako mladičký začínal, měl teorii, že hrát se má jenom, když je na place dobrá nálada,“ prozradil herec podle iDnes.cz.

Přestože ve svém divadle má vysoké postavení, jsou věci, které by si nedovolil, zejména pokud jde o jeho milovanou manželku. „Režírovat svoji ženu bych si nikdy nedovolil. Kolegové svého kolegu herce jako režiséra moc neberou,“ svěřil se Trávníček.

Zatímco většina jeho kolegů se připravuje na divadelní prázdniny, Trávníček se hraní nevyhne. „V severočeském divadle v Ústí nad Labem budeme připravovat muzikál Zasněžená romance. Napsal jsem to s Tomášem Vondrovicem a bude to oslava swingu a Glena Millera,“ svěřil se herec dle iDnes.cz.

Pavel Trávníček s manželkou na Fantomovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
31. 8. 2019 • 13:15

Ta sprostota cenzury v blesku nezverejni příspěvky a komentáře od čtenářů vůbec!!! Asi ti lidé pod drogami Smolí články a mažou diskuzi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.