Pohádkový příběh Šeredové: V takovém luxusu si teď žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohádkový příběh Šeredové: V takovém luxusu si teď žije!

Alena Šeredová je už s dcerou doma z porodnice
Alena Šeredová je už s dcerou doma z porodnice (instagram.com)

Modelka z Česka je jasným důkazem toho, že zázraky se dějí. Někdy i vícekrát. Poté, co jí ztroskotal vztah se slavným italským brankářem Gigim Buffoenm, s nímž má dva syny, by málokdo čekal, že po krizi přijde nečekaná odměna. Tou je bezesporu nový partner, miliardář Alessandro Naší (46), jemu před několika dny porodila vytouženou dceru.

Dědice italského impéria Fiat potkala Alena krátce poté, co její fotbalista odešel za reportérkou Ilari D´Amico (46). Protože musela počkat, než je Vatikán oficiálně rozvede, zpočátku svůj vztah s velmi movitým mužem nikde neventilovala. Výjimku udělala až nedávno.

„Přítel pochází z nějaké rodiny, která je v širším pojetí součástí rodinného klanu o stovkách větví a nevím kolika tisíců lidí. Základní část této rodiny je spolumajitelem nejen Fiatu a s tím i značek Ferrari, Maserati, Alfa Romeo a dalších firem, které spadají pod jednu velkou zastřešující firmu jménem Exor. Můj přítel je jejím viceprezidentem. Jinak je to normální člověk. A co bych ráda podtrhla – člověk pracující, který vstává většinou v pět a z práce se vrací v osm večer. A jediný luxus, který si dopřeje, je to, že si občas přivstane a vyšlápne si pěšky do hor směrem k Mont Blancu,“ svěřila se v rozhovoru pro Magazín Dnes Šeredová.

Sama si je vědoma toho, jaké štěstí bylo, že na sebe narazili. „K čemuž dodávám, že bylo malým zázrakem, že jsem v mém věku mohla poznat někoho v jeho věku, kdo nemá závazky a chtěl by mít rodinu, jejíž součástí by byly i děti někoho jiného. Ve zkratce: považuju za velké štěstí, že se na světě našel chlap, který se zamiloval ne do Aleny Šeredové, ale do Aleny s kufrem,“ dodala v rozhovoru Alena, která 19. května přivedla na svět holčičku Vivienne Charlotte. S exmanželem Gigim Buffonem má dva syny Louise Thomase (12) a Davida Leeho (10).

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tenerife
31. 5. 2020 • 18:28

Hodně zdraví a pohody celé rodině, ať jim holčička dělá jen samou radost.

smeagol
31. 5. 2020 • 17:48

Preju ji to, je mi sympaticka. Po potupe od Buffonaka si polepsila, ma pekneho chlapa, ktery je navic inteligentni, na rozdil od Gigiho, ktery se vzdycky tvaril, jako kdyz nadloube volovi.

-bello-
31. 5. 2020 • 14:47

Popsala to svoje štěstí moc hezky .
A že "skorotchýně" je něco mezi Ruskem a Kočkou je jí určitě jedno , s ní nežije .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.