Chvíle sentimentu Šeredové: Pravda o bolestném rozvodu s »Gigim« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chvíle sentimentu Šeredové v izolaci: Pravda o bolestném rozvodu s »Gigim«

Alena Šeredová má covid
Alena Šeredová má covid (instagram)

Již dva týdny tráví Alena Šerdová (42) v izolaci díky pozitivnímu testu na covid-19. Během doby strávené v karanténě, kdy se modelka s nikým nevídá, se rozhodla alespoň zkrátit dlouhé chvíle na sociálních sítích mezi lidmi. A rozpovídala se i o svém rozvodu se slavným fotbalovým brankářem.

Ačkoliv byla Šeredová pozitivně testovaná, průběh nemoci má klidnější. „Pozitivní a zatím s mírnějším průběhem. Přestože jsem byla velmi opatrná, potkala mě tato nepříjemnost. Jsem v domácí izolaci a doufám, že to brzy přejde. Nejen mně, ale hlavně všem lidem, kteří mají horší průběh. Držte se,“ komentovala na začátku situaci.

Jelikož musí být od rodiny separovaná, svůj volný čas se rozhodla strávit s fanoušky na sociálních sítích. Tam se podle webu eXtra.cz rozpovídala i o rozvodu s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem (42), se kterým manželství ukončila v roce 2014. „Určitě to bylo hrozně těžké a nešlo to hned, a fakt mi to trvalo léta, než jsem se od toho byla schopná úplně osvobodit, ale díky partnerovi to šlo,“ prozradila Alena.

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...

Krom informací o svém osobním životě odhalila i jednu nepříjemnou zprávu. Kontrolní testy vyšly opět pozitivní. Ačkoli se modelka cítí lépe, musí i nadále zůstat v izolaci. „Už jsem čtrnáct dní v izolaci a jsem stále pozitivní. Je mi už dva dny dobře, jsem plná energie. Bohužel jsem byla na druhém výtěru a jsem stále pozitivní, takže podle italského zákona budu ještě dalších sedm dní v izolaci od rodiny,“ přiznala Šeredová. Tento fakt se Alena snaží brát optimisticky. „Tak abychom se ale i zasmáli, možná je to i lepší, když mi za zdí žijí chlapi sami. Tak je možná lepší nemít čich,“ dodala s úsměvem.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
14. 12. 2020 • 08:22

loft - jo i Šerdová stárne a tak se snaží udržet pozornost dokud to jde. Ona svůj život dožije ve vyšším levlu, byť každého bez rozdílu čeká onen "krecht"

aveneta
14. 12. 2020 • 08:16

Bohatí lidé mají problém v dělení majetku....když je to o pár tisíc u obyčejných lidí jde to snadněji, byť se pravda hadají i tito lidé o pár kaček a to již tzv. s principu věci. Asi si lidé neuvědomují, že jsou na tomto světě pouze dočasně

loft
14. 12. 2020 • 00:10

Šeredová je už chudák jak vyšeptalá stará škodovka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.