VULGÁRNÍ ORTEL! Šeredová se opřela do Buffona | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VULGÁRNÍ ORTEL! Šeredová se opřela do Buffona

Šeredová s pusou na špacíru: Buffon? Nerozumí ženám ani ho**o!
Šeredová s pusou na špacíru: Buffon? Nerozumí ženám ani ho**o! (Foto: Profimedia.cz, Instagram)

Prakticky nikdy se na téma ex manžel a rozvod nevyjadřovala. Nedávno ovšem Alena Šeredová (42) přece jen neudržela své emoce na uzdě a vyzradila na Gigiho Buffona (43) něco, co málokdo čekal.

Na procházce s dcerkou Vivienne se najadnou Aleně Šeredové rozvázal jazyk, jak píše Blesk.cz. Když v dotazech fanoušků na Instagramu narazila na otázku na Gigiho, nebrala si servítky. „Podle mého názoru nerozumí ženám ani ho**o,“ překvapila bývalá modelka poměrně příkrou reakcí. Další z obdivovatelů směřoval otázku na to, jak mohla Buffonovi po tom všem, co jí provedl, odpustit.

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...

„Myslím, že je to pro každého dlouhý proces, než odpustí, a hodně záleží i na nových lidech, se kterými se stýkáte,“ vysvětlila partnerka italského miliardáře Alessandra Nasiho. „Samozřejmě ale zklamání přetrvává,“ dodala, že ani po sedmi letech se všechny šrámy úplně nezahojily. Což je pochopitelné. Bývalý brankář Juventusu jí totiž opustil po provalené nevěře.

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.