Reprezentanti uvidí své krásky: HOLKY, BURCUJTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Reprezentanti uvidí své krásky: HOLKY, BURCUJTE!

Schick uvidí Hanu.
Schick uvidí Hanu. (Foto Instagram)

Bezženské a bez tabáku! Název seriálu z valašské vesnice už měsíc pasuje na reprezentanty. Což o to, cigára hoši kouče Šilhavého jistě oželí, ale ta něha jim schází.

Kvůli čínskému prevítu neznají nic jiného než bublinu na hotelu. Celibát! Místo mazlení s partnerkami hrají do omrzení stolní klasiku Člověče, nezlob se a videohovory přes počítač jsou jen chabá náhražka. Obrazovka laptopu vám holt polibek nedá, tak daleko technika ještě nedošla… Zkrátka není nad to se naživo aspoň vidět a kluci se konečně dočkají! Jejich krásky jim zítra budou fandit na ochozu Puskás Arény v Budapešti při osmifinále eura s Nizozemci (od 18.00 vysílá ČT sport).

Blesk Podcast: Ronaldovi a spol. pohrozili astronomickou pokutou, myslí si odborník

Video se připravuje ...

Do roztrhání svých rozkošných těl! „Dostali jsme k dispozici lístky pro své blízké. Jejich podpora je pro nás nejdůležitější a všichni se moc těšíme, že je po dlouhé době uvidíme. Bude to fakt super,“ nemůže se záložník Tomáš Holeš dočkat, až spatří svoji půvabnou manželku Moniku. Ano, holky budou na stadionu mačkat palečky a taky burcovat hlasivkami. Je to třeba, protože v posledním mači základní skupiny s Anglií (0:1) byli jejich miláčci jaksi nedomrlí a na fanoušky působili jako uspávači hadů.

Češi si můžou zamilovat Schicka. Hraje o angažmá a slušelo by mu Španělsko?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.