Lidský odpad! České sportovce podváděl historkou o postiženém synovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lidský odpad! České sportovce podváděl historkou o postiženém synovi

Vladimír Šmicer (47): Od legendárního »štístka« získal podepsanou kartičku při jeho působení u nároďáku.
Vladimír Šmicer (47): Od legendárního »štístka« získal podepsanou kartičku při jeho působení u nároďáku. (Profimedia.cz)

Kam až může zajít lidská hamižnost? Na úplné dno to dotáhl jistý Vlastimil Hvízdal z Bystřan na Teplicku. Vymyslel si historku o postiženém synovi, pomocí níž podváděl známé fotbalisty.

„Mám jediného syna, který bohužel před lety přišel o obě nohy a je upoutaný na invalidní vozík,“ začíná Hvízdal dopis, který rozesílá českým a slovenským fotbalistům. „Kdybyste byl tak hodný a poslal mu váš dres, byl by to pro syna ten nejhezčí dárek v jeho nelehkém životě,“ dodává pak podvodník. Jenže pan Hvízdal žádného takového syna nemá, a vše, co nechutným švindlem získá, na internetu prodá. Cena? Ta jde do tisíců korun za jeden dres! Seznam podvedených má monstrózní rozměry.

Šmicer předsedou českého fotbalu. Redaktoři Sportu odpovídají: Jaká jsou pro a proti?

Video se připravuje ...

„Jo jo, taky mám podobnou zkušenost,“ přiznává i zkušený jablonecký bek Jakub Podaný. Vše na Hvízdala prasklo ale až letos, kdy podvod prohlédnul exbaníkovský obránce Denis Granečný „Tohle bys fakt nečekal,“ kroutí hlavou Granečný, jenž nyní kope za nizozemský Emmen. Až potom zřejmě lidskou hyenu dostihlo svědomí. Na své adrese není k zastižení a podle sousedů se po něm slehla zem. „Říkal jen, že prý něco provedl,“ sdělili Blesku. Během let podvádění si Hvízdal přišel na hromadu peněz, z nichž si platil třeba i luxusní zahraniční dovolené. Teď mu to ale kriminálka může konečně sečíst. „Policisté se případem intenzivně zabývají. Prověřujeme všechny dostupné informace,“ oznámila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

iSport podcast: Dopadl by Šmicer jako Ivan Hašek? Může vadit spolupráce s Nezmarem?

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.