Šeredová těhotná s milencem Alesandrem?! Italové v tom mají jasno. Jenže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šeredová těhotná s milencem Alesandrem?! Italové v tom mají jasno. Jenže...

Modely na tělo nyní Šeredová vyměnila za volné oblečení, pod kterým se něco rýsuje...
Modely na tělo nyní Šeredová vyměnila za volné oblečení, pod kterým se něco rýsuje... (Foto: Profimedia.cz, DIVA)

Nedávno přišel jeden z italských deníků se spekulací, že milenka Giggi Bufona (37) Ilaria D´Amico (41) je těhotná. Netrvalo dlouho a i Alena se stala terčem italských reportérů, kteří jsou přesvědčení, že její zakulacené bříško je jasným důkazem jejího těhotenství. Jak to tedy je?

Celé zprávě dala základ jediná procházka Šeredové, při které se jí rýsovalo bříško a ňadra byla nápadně dmoucí. Teď už je focena téměř na každém kroku a média se snaží věci přijít na kloub. Navíc nedávné vyjádření Šeredové o tom, že by si ještě přála dceru, spekulace okolí podporují.

Alena prý na otázku o svém údajném těhotenství nazlobeně odpověděla: „Unavuje mě stále říkat, že těhotná nejsem!“  Že by ze vždy milé Aleny promluvily změny nálad, typické pro těhule? No, uvidíme časem.



Autor:  gre

Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2015 • 11:48

tajna1509 díky za info, nevím proč ale Šeredová mi je nesympatická celou dobu, co o ní vím jako o modelce.A zrovna tak mi je nesympatická Maxová, ale proti ní je zase Šeredová téměř krasavice

xsedmikraska
27. 6. 2015 • 07:36

Chápu, že ji otázka na těhotenství rozčiluje. Zvláště, pokud se o těhotenství snaží a nedaří se. Nemá lehké období. Vypořádat se s tím, že ji muž opustil je daleko těžší, když jsou dvě malé děti, které se jistě na tátu ptají. Přeji ji, aby se miminko s novým mužem zadařilo a aby dosáhla spokojeného rodinného života.

tajna1509
26. 6. 2015 • 13:36

Alenu Seredovou maji u nas v italii plne kecky nikdy ji nemeli radi jsou to jen kecy ceskeho bulvaru jak ji zerou hahaaaa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.