Plán jak odrbat Šeredovou? Prolhaný Buffon nepodvádí jen v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plán jak odrbat Šeredovou? Prolhaný Buffon nepodvádí jen v posteli!

Buffon dluží kam se podívá a jdou po něm také italské úřady.
Buffon dluží kam se podívá a jdou po něm také italské úřady. (Foto EPA, Twitter, AHA! – Martin Hykl)

Rozvod v Itálii není vůbec jednoduchá záležitost, jak se ostatně na vlastní kůži přesvědčuje česko-italská hvězda Alena Šeredová (36). S nevěrníkem a fotbalovou hvězdou Gigi Buffonem (36) bude muset v manželském svazku strávit ještě necelé tři roky, než budou oficiálně rozvedeni. Mezitím však může modelka ze Žižkova přijít o velké peníze.

Hřebeček v bráně Juventusu Turín si může sice gratulovat k milence Ilarii D'Amico (41), s níž podle italského bulváru čeká dítě, ale jinak příliš důvodů k radosti nemá. Nejde jen o to, že si starší sportovní komentátorkou příliš nepolepšil, ale zároveň díky své neschopnosti doslova vyhazuje peníze z okna, vymýšlí si a dokonce po něm jdou úřady.  A podle všeho je zadlužený až po uši nejen u státu, ale i mezi přáteli.


Alena Šeredová si v předtuše rozvodového dělení majetku měla pojistit své nemovitosti převodem majetku na jiné členy rodiny. To bylo prozíravé, leč hrozí jiné nebezpečí. Buffon může velmi rychle vykrvácet a je možné, že brzy bude švorc. Italové po něm jdou, protože má pohledávky ve výši 140 milionů. Jde o nedoplatek z vynuceného navýšení základního kapitálu oděvní firmy, kterou Gigi vlastní. Jedině tak totiž mohl zabránit krachu.
Šikovný brankář nemusí mít talent k podnikaní a Buffon je toho důkazem. Jeho firma za rok a půl v letech 2013/14 dokázala vykázat ztráty v přepočtu za 756 milionů korun! Aby nemusel vyhlásit bankrot, ukládají mu italské zákony jako pojistku proti krachu navýšení jmění firmy o 560 milionů ve čtyřech splátkách. Tu poslední ovšem nezaplatil. "Splátku uhradím co nejdříve," dušuje se nevěrník, ale jak už Alena ví, není radno mu věřit. O to spíš, že by za tím vším mohl být rafinovaný plán, jak ji i se syny připravit o nemalou sumu. Takže Aleno - pozor!

Přečtěte si
mandat
20. 1. 2015 • 22:19

Vzdyt on ji vubec nemiloval. Povesila se na nej a uz ho nepustila. Okamzite byla tehotna a pak se Ital nestacil divit. Po dvou detech ho dotlacila k svatbe a po svatbe mu zacla delat peklo a to si Ital nenecha libit. Ma, co chtela. Je to vypocitava zenska.

mandat
20. 1. 2015 • 22:16

Pro Seredku je to vyhodnejsi, bude se tocit na tom, ze s nim byla tolik let vdana a podle toho bude chtit vic penez. Je to vypocitava zenska.

mandat
20. 1. 2015 • 22:15

Seredka schovava penize a majetek. Dela ruzne ilegality a za to ji chvalite. Kdyz Ital chce neco schovat,tak uz ho pomlouvate, ze Seredka prijde o velke penize. Co by asi tak tak behna chtela? Uhnala ho, poridila si okamzite dve deti a tim Itala vydira.

tatu
20. 1. 2015 • 16:42

Proč se nerozvedou v Praze,když se v Česku i brali?Tady by je rozvedli hned.To by oba museli chtít rozvod.Pilarka se taky vdávala podruhé v Paříži a pak se rozvedla v Praze.Myslím,že se nechtějí rozvést,protože za tři roky můžou být oba na mizině.

kinki
20. 1. 2015 • 13:33

Ked tak citam Vase clanky mile Aha(a Blesk) mam dojem, ze sa s Buffonom rozvádzate vy a nie Seredova. Tolko nenavisti len preto, ze si dovolil sa rozviest s nejakou Seredovou. Pritom na vine su v tomto pripade obaja, lebo ako sa ludove hovori: kazdy hlada to, co doma nema.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.