Rozvod se Šeredové vyplatí: Milionářka se mazaně zbavuje majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvod se Šeredové vyplatí: Milionářka se mazaně zbavuje majetku!

Byt v domě v Pařížské ulici přepsala Šeredová na svého otce.
Byt v domě v Pařížské ulici přepsala Šeredová na svého otce. (Foto: Aha! - Alexandr Malachovský)

Je to už pěkných pár týdnů, co se nejen v jihoevropských médiích spekuluje o manželské krizi a blížícím se rozvodu italského páru "numero uno". Tedy české krásky Aleny Šeredové (35) a brankáře Juventusu Turín Gigiho Buffona (36). Ačkoliv dvojice oficiálně problémy nepotvrdila, Alena již začala s přípravou pozic na tvrdou bitvu o pohádkové bohatství.

Šeredová v Praze vlastní luxusní byt v pražské Pařížské ulici přímo nad obchodem jisté módní značky. Podle odhadu realitního experta má nemovitost, kterou si Alena pořídila ještě před uzavřením sňatku s Gigim coby ivestici, hodnotu kolem dvaceti milionů korun. A právě v této soukromě vypjaté situaci převedla modelka byt na svého otce.


"Alena žije v Itálii a je pro ni proto obtížné vykonávat na dálku administrativní úkony s tím související. Převod na tatínka je praktickým řešením," dozvěděl se Blesk od zdroje z okolí Šeredových. "Byt je určený k pronájmu. Převod na někoho z rodiny usnadní papírování a odbourají se komplikace s plnou mocí," dodává zdroj. Je však zvláštní, že se přesun takového majetku odehrává právě v této době, kdy je podle některých médií rozvod slavné dvojice na spadnutí.
Ať již je to jakkoliv, Alena by si v případě úředního odloučení přišla na obrovskou sumu. Gigi Buffon je nejlépe placeným fotbalovým brankářem světa, jehož odhadovaný roční plat v Juventusu činí 123,5 milionu korun. Jen při rozdělení společně nabytého majetku od roku 2011 by dostala stovky milionů a další nezanedbatelný balík v rámci výživného na syny Louise Thomase (6) a Davida Lee (4).



Přečtěte si
pavolpavol
10. 11. 2014 • 18:43

www.mapacelebrit.cz

mandat
22. 5. 2014 • 06:20

Oni se rozesli uz rok po svatbe. Zacla ho komandovat a vyskakovala si.

mandat
22. 5. 2014 • 06:18

Jenze ona s nim par let zila, nez ho uhnala a ten byt financoval on a ma na to asi doklad.

mandat
22. 5. 2014 • 06:18

Ten byt urcite zaplatil Ital.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.