Rozvod Šeredové na spadnutí: Krásná Alena s jiným a zhroucení Gigiho údajné milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rozvod Šeredové na spadnutí: Krásná Alena s jiným a zhroucení Gigiho údajné milenky!

Je údajný nevěrník Buffon kazisvětem rodiny?
Je údajný nevěrník Buffon kazisvětem rodiny? (Foto Facebook)

Italská média manželství Aleny Šeredové (36) a Gigiho Buffona (36) nadobro pohřbila. Česká modelka byla viděna ve společnosti jiného muže, slavný brankář prý bydlí sám a jeho údajnou milenku Ilarii (40) vyfotili fotografové zhroucenou v autě. To je opravdová Itálie!

Již před několika týdny jsme vás informovali, že ostře sledovaný pár nebydlí spolu. Gigi se prý měl odstěhovat ke svému kamarádovi a své ženě nechal k dispozici vilu. Tam Alena Šeredová žije doposud i s dvěma syny Luisem Thomasem (6) a Davidem Lee (4). Pár se nejdříve všechna nařčení z připravovaného rozvodu snažil smést ze stolu, nicméně nikdy je úplně nevyvrátili a navíc se přestali společně vyskytovat na společenských akcích.

Následně se měl Gigi odstěhovat a podle italského tisku chodí sám i do kostela. Alena se zatím objevuje v doprovodu svého dvorního fotografa Fabia Ionà. Ačkoliv média spekulují o jejich možném vztahu, on má na své sociální síti jako hlavní fotku romantický snímek se svou manželkou, kterou si bral v září 2013, tudíž se tato varianta jeví jako velmi nepravděpodobná… Ale jeden nikdy neví.

Titulní stránky také plní italská sexbomba a sportovní moderátorka Ilarie D’Amico (40). Právě ona může prý být příčinou brzkého rozvodu. Fotografové ji našli uplakanou v autě po rozhovoru s jejím bývalým partnerem, se kterým má syna. Byl důvod hádky právě možný vztah s Gigim?

Podle tamních informací zadala Šeredová svým právníkům přípravu rozvodového řízení a rozchodu slavné dvojice tak zanedlouho nebude nic bránit.

 

Přečtěte si
mandat
5. 4. 2014 • 14:39

Ja ne, ja mam svoji zenu. Ale je kazdy den nejaka zprava, kde a s kym byla. Vyvadela i pred snastkem. Porad nekoho hledala, kdo je znamy a kdo ma penize. Jeji prvni pobyt v Italii byla ve skupine hostesek, ktere se diskretne starali o urcite hosty. To je v Italii verejne tajemstvi. I do televize se tam dostala pres postele. Nebo si myslite, ze tam nemaji dost svych holek ?

oltec
5. 4. 2014 • 12:18

ty jsi byl u Aleny v ložnici že víš o tom koho měla v posteli

mandat
5. 4. 2014 • 06:21

Seredova mela v posteli uz pulku Italie. Tohle neni nic noveho. My to vime uz vic jak 5 let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.