Z toho se Alena Šeredová osype: Buffon oplodnil milenku!? Co by si přál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z toho se Alena Šeredová osype: Buffon oplodnil milenku!? Co by si přál?

Synové Aleny a Gigiho - David Lee a Louis Thomas
Synové Aleny a Gigiho - David Lee a Louis Thomas (Foto EPA, Twitter, AHA! – Martin Hykl)

Tak to vzalo rychlý spád. Pokud je pravda to, co se proslýchá v italském bulváru, očekává nevěrný "čutálista" Gigi Buffon potomka se svou starší milenkou, sportovní komentátorkou Ilarii D´Amico! Ke dvěma synům by tak mohl přidat vytouženou holčičku.

Záletníkovi z reprezentační branky italského fotbalového týmu se vzhledem k jeho nevěře rozpadlo manželství s českou supermodelkou Alenou Šeredovou. Kvůli obrovské popularitě milostného trojúhelníku se skandální kauzy chytil bulvár napříč Apeninským poloostrovem. A všichni jsou i po rozvodu hvězdného páru v hledáčku novinářů.


Aktuálně se začaly šířit dosud nepotvrzené zprávy, že sporťačka Ilaria dá Buffonovi další dítě. To proto, že během společného pobytu holoubků v okolí letoviska La Spezia, věnuje Gianluigi zvýšenou pozornost bříšku své milé, po kterém ji stále hladí. Nebylo by divu, kdyby se spekulace potvrdily. Milenci měli v minulých měsících jistě mnoho příležitostí, jak děťátko udělat. Louise Thomas (6) David Lee (4), které má brankář s Alenkou Šeredovou, by tak získali nevlastního sourozence, stejně jako čtyřletý syn Ilarie z předchozího vztahu. A Buffon se již dříve nechal slyšet, že by chtěl děvčátko...

Přečtěte si
mirkazam
12. 9. 2014 • 06:38

mandat, nemel hovadiny....

prdyvrdy
30. 8. 2014 • 19:50

ty jí znáš?? tohle dělá skoro každá baba, když je pod papírem však si ji bral dobrovolně... asi to bude vůl, když nevěděl po dvou dětech jaká je

prdyvrdy
30. 8. 2014 • 19:48

ty znáš Šeredu osobně??? já jí sice taky fandím, ale něco tam být muselo, tak nevím proč urážíš mandáta, nakonec to někde psali, že už spolu nežili. Šereda jezdila domů a na hory sama. Nikdo do toho nevidíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.