Šeredová s novým chlapem: Kdo zaplnil Aleninu prázdnou náruč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šeredová s novým chlapem: Kdo zaplnil Aleninu prázdnou náruč?

Alena Šeredová na nákupech s dětmi a rodinným přítelem a pomocníkem.
Alena Šeredová na nákupech s dětmi a rodinným přítelem a pomocníkem. (Profimedia.cz)

Podvedená, odkopnutá a už znovu zadaná? Poté, co italští paparazzi vyfotili Alenu Šeredovou (36) na nákupech s vytáhlým chlapíkem, měla tamní média jasno: Je to nový milenec!

A protože je Alena v Itálii velmi populární, hned se objevily div ne konspirační teorie o tom, kdo že vlastně vytáhlý majitel velkých uší je, jak dlouho už spolu randí a dokonce se objevily i »zaručené« informace o tom, že už ti dva spolu spali ještě za manželství Aleny s Buffonem.

Jenže, jak se zdá, pravda je někde docela jinde, senzace se nekoná. Muž, který doprovodil českou modelku i s jejími syny (4 a 6) na nákupy, je prostě rodinný přítel, který Aleně pomáhá a mimo jiné občas funguje i jako řidič. Ostatně, z chování těch dvou bylo patrné, že to mezi nimi zrovna nejiskří.

Co však na fotografiích rozhodně stojí za povšimnutí, jsou Aleniny šaty, které jsou jedním slovem úžasné. Tahle Češka prostě ví, jak prodat svou ženskost. A tak třeba opravdu nebude trvat tak dlouho, než se objeví nový a snad i věrnější chlap…



Autor:  ph

Přečtěte si
mandat
2. 9. 2014 • 19:33

Kdo by tu nemoznoun semetriku asi tak chtel ? A zrovna v Italii?????? Je strhana, ma spatnou povest a navic rada komanduje a vladne. Ta se jen tak rychle nechytne a v Italii rozhodne ne.

mandat
2. 9. 2014 • 19:32

Co to melete ? Je to jen zamestnanec, ridic a ochrance.

britva
2. 9. 2014 • 18:39

mě se ta šredová dvakrát moc nelíbí, mám jinej vkus. ale, co dovedu ocenit na hezkých ženách a asi i na ní, tak to je, že mají čistou pleť bez jakéhokoliv tetování. to tetování na ženách je mi odporné u chlapů je mi to buřt, ty mě nezajímaj

britva
2. 9. 2014 • 18:35

na to zaplňování jiných částí, ale nemáš patrony

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.