Dělá Buffon dobře? D´Amico vs. Šeredová, posuďte sami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dělá Buffon dobře? D´Amico vs. Šeredová, posuďte sami!

Ilaria D´Amico patří k nejvíc sexy novinářkám Evropy. Alena má těžkou konkurenci.
Ilaria D´Amico patří k nejvíc sexy novinářkám Evropy. Alena má těžkou konkurenci. (Foto Facebook.com, Profimedia.cz, AP, ara)

Zdá se, že konec manželství italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (36) a české modelky Aleny Šeredové (36) je definitivní. Náhradu za matku svých dvou dětí už brankář Juventusu neskrývá. Jeho milenka, sportovní redaktorka Ilaria D’Amico (40), s níž se Gigi nechal nachytat italskými paparazzi, jako by manželce z oka vypadla!

Tvář
„Moje žena má ostré rysy, hnědé oči, snědou pleť a dlouhé havraní vlasy,“ tvrdí Buffon, když chce popsat svoji ženu. Kterou konkrétně má na mysli, to už je otázka. Charakteristika
sedí na obě.

Prsa
Bujné poprsí nechybí ani jedné. Ale zatímco Illarii k jejím čtyřkám pomohly silikony, Alena se vždycky chlubila vlastními. Byť po dvou dětech také údajně prošly úpravou.


Postava
Vysportovaná postava jako by byla Buffonovou podmínkou. Šeredová svou figuru trápila na posilovacích strojích takřka denně, čtyřicetileté D´Amico sport také není cizí. Koneckonců ji živí.

Ocenění
Alena má doma korunku 1. vicemiss ČR z roku 1998, na Miss World skončila čtvrtá. Ilaria dostala v Itálii v roce 2009 cenu Sportovní novinář roku a umístila se v TOP 10 nejvíc sexy novinářek podle britského bulvárního deníku The Sun.

Herečky z leknutí
Obě začaly fušovat do herectví. Alena se dala divadelní cestou, když před 10 lety vzala hlavní roli v jedné italské komedii. Ilaria se objevila v jedné epizodě italského seriálu Nedokonalá matka. Obě pak pochopily, že jejich kvality jsou jiné než herecké.

Kariéra
Alena účinkovala v italském loterijním pořadu Vrátím se v sobotu a zasedla v porotě české Talentmanie. Ilaria pro italské stanice moderovala mnoho sportovních přenosů včetně mistrovství světa a také reality show ze sportovního prostředí Kousek nebe.

Rozdíl: Jedno dítě!
Zatímco Alena má s Buffonem dva syny – Louise Thomase (6) a Davida Lee (4), Ilaria D´Amico má z předchozího vztahu s miliardářem Rocco Attisanim »jen« syna Pietra (4).



Přečtěte si
ferdinand6
16. 5. 2014 • 19:41

clearstream
16. 5. 2014 • 09:21

ono kdo by hlavne nemel...

mandat
16. 5. 2014 • 08:17

On ma hlavne rad svoji volnost a klid.

mandat
16. 5. 2014 • 08:17

On si cely zivot delal, co chtel. Seredka ho uhnala diky detem a myslela si, ze ho muze kontrolovat a komandovat. Tak to ted ma. Je to zarliva furie, ktera sama zahyba.

mandat
16. 5. 2014 • 08:16

Seredova ho po svatbe zacala komandovat. Tak ji nechal sedet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.