Šeredová má úroveň: Zmatený Buffon nechápe a děkuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeredová má úroveň: Zmatený Buffon nechápe a děkuje!

Gigi a Alena se poznali v roce 2005. Teď už jejich rozvod řeší právníci
Gigi a Alena se poznali v roce 2005. Teď už jejich rozvod řeší právníci (Foto Isifa, ara)

Finito! Gigi Buffon (36) poprvé potvrdil, že se po 3 letech rozvádí s Alenou Šeredovou (36). V rozhovoru pro italská média jí poděkoval za to, že mu netropí hysterické scény.

Navzdory tomu, že v půlce května absolvovali první stání u rozvodového soudu, se k sobě fotbalový gólman italského nároďáku a česká modelka chovají na veřejnosti důstojně. Alena dokonce o víkendu vzala syny Louise Thomase (6) a Davida Leeho (4) na poslední zápas Juventusu v lize.

Zdá se, že už se smířila s tím, že si její Gigi našel o čtyři roky starší sexbombu Ilarii D’Amico. „Alena je ve velmi choulostivé situaci, přesto mi za žádnou cenu nechce dělat problémy, byť by na to měla plné právo,“ nepřímo potvrdil Buffon, že za rozpadem manželství je jeho nový románek. „Alenino chování je jen těžko ocenitelné. Vždy jí budu vděčný za to, jak se k tomu postavila a že rodinu a lásku k dětem upřednostnila na úkor svého ega. Chtěl bych jí za to hluboce poděkovat,“ řekl Buffon pro televizi Sky. A věří, že společnou řeč najdou i v budoucnu. „Moc bych si přál, aby s klukama za měsíc přiletěla na mistrovství světa do Brazílie. Musíme děti vychovávat v klidu a míru bez ohledu na to, že náš vztah skončil,“ dodal Gigi.



Přečtěte si
zabijecka
30. 6. 2014 • 12:06

Mně také exmanžel poděkoval, že jsem ho od soudu nechal doejít jako člvoěka/ nemluvila oněm špatně, což bylo v tomto příapdě důvdoné/ ale pozdeji? Dnes mně hrozí , že mně vezme střechu nad hlavou. Alena by neměla věřit žádným "díkům".Když člověk nemázákladní dobrý charakter, tak je schopen všeho.

defakto
21. 5. 2014 • 16:41

........ nejspíš ji Gigi pohrozil , že pokud nebude spolupracovat na rozvodu může jí vzít děti a tak je Alena raději rozumná ! .........kdo ví jestli měli předmanželskou smlouvu a co v ní vlastně bylo ?

aknelinaa
21. 5. 2014 • 10:21

nikdy jsem Šeredovou moc nemusela sedí mi na ní že kdo vysoko míří z výšky padá

prdyvrdy
21. 5. 2014 • 10:18

dva se sladit dokáží, ale tři už ne

gabcakovamatinka
21. 5. 2014 • 08:56

J to nechápu, že se dva snad inteligentní lidé nedokáží domluvit, sladit, vycházet spolu. Nač se takové lidi berou? Ještě nevyschl atrament na svatebních papírech a už se rozvádějí. A to si slibovali věrnost v dobrém i špatném v kostele!!! Tihle fotbalistél, sportovci tam se kolem nich točí modelíny, zlatokopky takové poddajné co nectí manželské lože. A morální úroveň těhle chlapu je taky v suterénu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.