Alena Šeredová (37) po rozchodu s nevěrníkem: Svatba a miminko s dědicem miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alena Šeredová (37) po rozchodu s nevěrníkem: Svatba a miminko s dědicem miliard!

Alena chce druhou svatbu a třetí dítě!
Alena chce druhou svatbu a třetí dítě! (Foto: Profimedia.cz, ara)

Je to už skoro 15 měsíců, co se modelka Alena Šeredová (37) rozešla s italskou fotbalovou hvězdou Gigi Buffonem (37). Po nevěrném manželovi už dávno netruchlí a po jejím boku se objevuje jiný muž. Teď dokonce prozradila, že s ním uvažuje o založení rodiny.

„Nikdy jsem se nepozastavila nad tím, co se mi stalo, jdu dál,“ tvrdí Alena. „Pečuji o sebe a začala jsem u svých dětí,“ svěřila Alena v rozhovoru pro italský magazín Chi s tím, že je nadmíru spokojená.

 „Dnes mohu říct – ano, jsem šťastná,“ prozradila Šeredová, která má už pár měsíců novou lásku. Je jí dědic automobilové říše Fiat, miliardář Alesandro Nasi (40), se kterým je natolik šťastná, že dokonce začala uvažovat o dalšm přírůstku. „Neotáčím se za minulostí, je třeba se dívat dopředu. Mám tajné přání – mít holčičku,“ svěřila Alena, která si prý vždycky myslela, že narozením synů Luise Thomase (7) a Davida Lee (5), které má s italským brankářem, u ní mateřství nekončí.

A nejen to! Modelka ani nevylučuje říct někomu podruhé »ano«. „Ale nejdříve se musím rozvést,“ svěřila Šeredová. Podle italských úřadů totiž musí žít s Gigim tři roky odděleně a pak teprve může přijít rozvod. Na další vdavky si tak ještě nějakou dobu počká.



Přečtěte si
xsedmikraska
4. 5. 2015 • 06:46

Hezká ženská, proč by měla jen truchlit za zničeným manželstvím? Stejně se mi zdálo z jejího online projevu směrem k manželovi, že je smutnější ve výrocích. Jakoby byla dost opuštěná a zanedbávaná. Tak snad ji tenhle vztah přinese štěstí.

zzapp
4. 5. 2015 • 01:55

bella...ale prosímtě, co tady hraješ? na morálku? a na počty let? když ještě rozvod není a 3roky spolu předtím nežili jako manželé? tak to budeš počítat jak?...mínus 3 roky plus /datum rozvodu/ plus 3 roky na vzpamatování jedince od data rozvodu?...to je inteligentní příspěvek...

zzapp
4. 5. 2015 • 01:51

va45...a proč by byla zlatokopka? že byla mladá a moc hezká a modelka? Však jinak by neměla prachatýho fotbalistu, svou úroveň i krásu a esprit měla...a on taky, tak jinak by se asi nebrali....a že manželství nevyšlo? není první ani poslední a že taloši nejsou z nejvěrnějších? je taky obecně známo...,,tak má teď jiného, no a? Má brečet doma? Naopak, je dobrá, že i ve svých 37letech a se 2mi dětmi má na to, aby se líbila miliardářovi....

zzapp
4. 5. 2015 • 01:45

britvo, jak víš, co má mezi nohama? a kdyby,...inu, jen jeho plus... hromada jinejch holek leze se starejma impotentníma dědkama kvůli prachům, to Alena nemusí, tak má bonus navíc...jí přeji...

zzapp
4. 5. 2015 • 01:42

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.