»Princ« Trávníček (64) a jeho Monika (29) po smrti miminka: Další životní zlom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Princ« Trávníček (64) a jeho Monika (29) po smrti miminka: Další životní zlom!

Monika s Pavlem budou v létě svoji.
Monika s Pavlem budou v létě svoji. (Foto Aha!: Martin Pekárek, archiv Divadla Pavla Trávníčka, ara)

Svatba jako z pohádky! Ta už v létě čeká Pavla Trávníčka (64) s dlouholetou přítelkyní Monikou Fialkovou (29). A chybět nebude ani stylový kočár tažený koňmi.

„Na kterou ukážete, pro tu si půjdu,“ říká coby princ v nejslavnější české filmové pohádce Tři oříšky pro Popelku. V životě má ale herec, který byl už třikrát ženatý, jasno. Po 11 letech soužití řekne »ANO« své o 35 let mladší Monice. „Chystáme svatbu. Řekli jsme si, že když plánujeme rodinu, tak by stálo za to se vzít,“ řekla deníku Aha! Trávníčkova partnerka.

Přestože se s Pavlem nedávno vrátili z Benátek, kde se Monika vzpamatovávala ze ztráty nedonošeného dítěte, sňatek se prý uskuteční v Česku. „Bude to během prázdnin,“ prozradila Fialková s tím, že detaily snoubenci momentálně dolaďují. Malá svatba to ale určitě nebude. „Pavel to má za sebou, ale já si ji chci užít se vším všudy,“ těší se herečka, která odtajnila i to, že za svědka jim půjdou nespíš přátelé a k oltáři přijedou pravděpodobně v kočáře. „Přesně podle scénáře,“ smála se budoucí nevěsta.

„Teď se soustředím hlavně na divadlo,“ řekl Aha! ženich Trávníček, kterého jsme zastihli na generální zkoušce francouzské komedie Sex, čachry a kultura pro všechny. „Vždycky se dělá všechno naplno, že ano,“ dodal herec s tím, že hned po premiéře, která se odehraje 26. května v pražském Divadle U hasičů, se vrhne do svatebních příprav.

Pavel s Monikou ještě před časem procházeli velmi těžkým obdobím. Loni v srpnu herec podstoupil vážnou operaci na urologii v pražské vinohradské nemocnici. A začátkem letošního roku Monika přišla v pátém měsíci o miminko, kterému přestalo bít srdíčko. Svatba je tak pro ně po dlouhé době příjemná a radostná událost a dvojice věří, že brzy přijde i vytoužená rodina.



Přečtěte si
-bello-
20. 5. 2015 • 21:01

amp zatím hraje frašku, za pár let tragédii

-bello-
20. 5. 2015 • 20:55

jity samozřejmě to nebylo miminko, ale plod a stáří nevíme

-bello-
20. 5. 2015 • 20:53

´ Když za svědky požádají Gottovou s Kadlíkem bude to echt stylový

mord
20. 5. 2015 • 17:28

Předved se ty stara odporna oxallis at se pobavim

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.