Krutá rána pro Trávníčka a jeho přítelkyni Moniku: Přišli o miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutá rána pro Trávníčka a jeho přítelkyni Moniku: Přišli o miminko!

Moniku Fialkovou s Pavlem Trávníčkem postihlo velké neštěstí.
Moniku Fialkovou s Pavlem Trávníčkem postihlo velké neštěstí. (Aha! - Martin Pekárek)

Měsíce se potichu radovali a těšili se. A pro jistotu nikomu ani neříkali, že čekají potomka. Pavel Trávníček (64) se o těhotnou přítelkyni Moniku Fialkovou (29) staral jako skutečný princ o princeznu, a ona si ty chvíle užívala. A připravovala vše potřebné pro příchod nového života. Pak přišel šok.

Pavel s Monikou tajili těhotenství čtyři měsíce. Pár, který je spolu 11 let, si potomka přál a těšil se na něj. Podle herečky se představitel pohádkových princů na potomka moc těšil. Přestože před novináři mlžili, ve skutečnosti se prý o děťátku bavili už více než dva roky. Když se pak Monika na začátku letošního roku dozvěděla, že je těhotná, byla prý nejšťastnějším člověkem na světě. A s Pavlem se začali těšit ještě víc, když se dozvěděli pohlaví miminka. Jenže pak přišla krutá rána osudu.

Při rutinní prohlídce lékaři Monice sdělili, že miminku netluče srdíčko, že je mrtvé. Herečka, která až teď sebrala odvahu o všem mluvit, si na tu chvíli bude pamatovat do konce života. „Jako první mi problesklo hlavou, že to není pravda. Byl to šok. Těšíte se, žijete tím, a najednou vám řeknou takhle špatnou zprávu,“ řekla Monika týdeníku Sedmička, které se svěřila i se svými dalšími pocity.

„Přestalo mu bít srdíčko. Něco tam muselo být, pravděpodobně nějaká vada,“ říká smutně Monika Fialková, aby nakonec už poměrně smířeně dodala: „Příroda si to zkrátka přála jinak." A Pavel Trávníček? Ten byl i v těch nejtěžších chvílích Monice obrovskou oporou. „Pavel se mnou všechno hrozně prožíval, doprovázel mě na každé vyšetření, a když jsme se to dozvěděli, byl u toho se mnou,“ říká herečka. „Byla to rána pro nás oba,“ tvrdí zkroušeně, byť zároveň jedním dechem dodává, že tím nemusí všechno skončit. „Naštěstí se ale hned po šestinedělí, které teda teď musím dodržet, tělo rychle vzchopí a je v podstatě hned připraveno na další těhotenství,“ uvažuje optimisticky Monika, která by určitě chtěla svému princovi potomka dát.





Přečtěte si
zzapp
24. 4. 2015 • 01:50

... Když chce v 64letech bejby, proč ne? Jen že si nevzpomněl dříve. Když je v článku uvedeno, že jsou spolu 11 let a jí je 29? Tak známost započala ona 18letá a trávník 53. To měl na to vlítnout hned tenkrát... //ale slečna říká? , že teď,záhy po prodělání šestinedělí bude opět připravena.... ...no comment.

zzapp
24. 4. 2015 • 01:46

to my nevíme...

mandat
23. 4. 2015 • 23:44

Ta püritelkyne ma silene podlouhly poblicej.Vypada jak dobre udrzovana 45 leta Americanka.

mandat
23. 4. 2015 • 23:43

Mozna ani tehotna nebyla.Travnicek mjuze byt rad.Na stara kolena by nemel klid.

mandat
23. 4. 2015 • 23:42

Travnicek by chtel v 64 letech mit doma kojence ? a v 70 s nim chodit do skoly ????????????? To nemyslite vazne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.