Pavlína z MasterChefa o šikaně: Tohle vzkazuje rýpalům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavlína z MasterChefa o šikaně: Tohle vzkazuje rýpalům!

Kontroverzní soutěžící Masterchefa Pavlína Lubojatzky
Kontroverzní soutěžící Masterchefa Pavlína Lubojatzky (TV Nova)

Poté, co Pavlína Lubojatzky (25) vyhrála v soutěži o nejlepší bagetu v kuchařské show MasterChef, strhla se doslova lavina negativních reakcí a vlna nenávsiti na její osobu.

 

Poté, co řetězec českého fast foodu uvedl, že do své nabídky zařadí bagetu od Pavlíny z kulinářské show MasterChef Česko, se fanoušci ve velkém rozhodli vyjádřit svůj negativní názor na toto rozhodnutí. Servítky si někteří neberou ani se soutěžící a nejméně oblíbené finalistce přáli dokonce i smrt.

Pavlína sama přiznává, že za to, jak se někdy chová a jak se vyjadřuje, může stres. "Nic mi nenastavilo větší zrcadlo v životě než televize. Nějakou dobu natáčíte a je nakonec neuvěřitelné se vidět v té televizi, jak to působí a jak působíte, když jste pod obrovským stresem, který v té soutěži je," řekla Pavlína dle Super.cz.

"Teď, když je tlustá čára mezi Pavlínou z MasterChefa a Pájou, která to sleduje doma z gauče a říká ,pane bože, už neříkej žádné sprosté slovo’. Vždyť je to strašný. Jedna věc je důležitá, a to je to, že já jsem nikdy nebyla zlá na lidi v soutěži ani jinde. Já maximálně nadávám na sebe, na to, co jsem pokazila nebo na situaci. Jsem sama sobě vlastně hejtrem," brání se Pavlína.

Pavlína rozhodně nepatří mezi soutěžící, kteří dokáží udržet emoce na uzdě, což je ale v této soutěži pochopitelné. "Já musím říct, že před MasterChefem jsem, jak byl rok dlouhý, nebrečela. Neměla jsem nějak důvod. Najednou v téhle soutěži je to taková veliká emocionální horská dráha, že jsem se tomu neubránila," svěřila se webu Super.cz finalistka.

Vyhlášení vítězné bagety v soutěži Masterchef:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
24. 5. 2020 • 10:47

Všichni účastníci jsou u diváků absolutně oblíbení a jsou prostě pohodoví. Pouze tato Pavlína oblíbená není a to už od začátku! Příčinou je její chování a hloupé řeči před kamerou Prostě tak to bývá, že se tak divákům někdo zprotiví, přestože si dotyčný myslí, že je OK.

jity
24. 5. 2020 • 10:18

Tak asi to jednoduché nebylo, zůčastnit se této soutěže, ale pořád mi neni jasné proč zrovna jí porotci stranili. Na některé soutěžící byli docela hnusní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.