Šéfkuchař Forejt šokuje: Co řekl o pořadu MasterChef?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéfkuchař Forejt šokuje: Co řekl o pořadu MasterChef?!

Forejt si potrpí jak na dobré jídlo, tak na styl...
Forejt si potrpí jak na dobré jídlo, tak na styl... (TV Nova, Instagram premekforejt)

Přemek Forejt se stal díky pořadu MasterChef mega hvězdou a jeho restaurace Entrée, kterou se nachází v Olomouci, se stala zase o něco populárnější! Jak se slavný kuchař cítí v roli porotce a troufl by si sám jít do této soutěže?

Ženy ho milují a většina chlapů by s ním neměla problém vyrazit si poklábosit k pivu. Šéfkuchař Přemek Forejt je sympaťák, který díky soutěži MasterChef získal obrovskou popularitu. Co si myslí o oblíbeném pořadu?

„Splnil se mi sen, bavilo mě točit s Ráďou Kašpárkem a Honzou Punčochářem a jsem hrozně rád, že jsem to s nimi dělal a teď znova. Hlavně kvůli nim jsem to chtěl dělat. Mají geniální energii, je s nimi sranda. Byl jsem tam do počtu (usmívá se) a jsem hodný porotce… I když soutěžící v MasterChefovi obdivuju, sám bych do toho asi nešel. Už to mám za sebou. V Anglii jsem si prošel peklem, a aby do mě momentálně někdo hustil, že všechno dělám špatně, to bych asi nechtěl,“ vyzradil extra.cz charismatický kuchař.

Z kuchyně MasterChef rovnou do nemocnice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
12. 3. 2020 • 22:21

Odpudivej asexuální tvor 🤢🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.